2777
2789
عنوان

خانوماییی که تاحالا ژل زدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 49 پست

حالا هرچی کن میزنم جذب میشه 

البته چون ورزش میکنم اونم سخت میره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه لب خیلی بده بنظرم منم چونه زدم ولی معلوم نیست

لب بسشتگی داره ب بعضیا نمیاد مثلا ب من اصلا نمیاد اصلنا 

منم چونمو زدم چونمون تو خالی بود بهتر شد

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

چرا مگه بدشده؟برند ژلت چیه بگو تابگم کی و چجوری اب میشه

اسمشو یادم رفته بخدا 

مگه چر فرقی میکنه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

شاید اولشه زدی کمی هم ورم داره ورمش بخوابه طبیعی میشهتازه من دو سی سی زدم هنوز از چونه طبیعی هم کوچک ...

کلا بافت چونه همینه منم دو سی سی زدم هیچ کس نفهمید 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

شاید اولشه زدی کمی هم ورم داره ورمش بخوابه طبیعی میشهتازه من دو سی سی زدم هنوز از چونه طبیعی هم کوچک ...

چونه اتون چجوری بود؟صورتتون دراز نشد؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کلا بافت چونه همینه منم دو سی سی زدم هیچ کس نفهمید

پس چرا برای من اینقدر مشخصهه😭