2777
2789
عنوان

مگ نمیگن مهمون برکت میاره مال ما برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 35 پست

نه هر مهمونی ، یه مهمون دارین که پرروعه از عمد میاد خاله زنکی و بی درک . هیچیم با خودش نمیاره . یه مهمون هست دلپاک دردمنده واقعا از رو اجبار شاید بیاد خجل هم بشه حتما با خودشم یه سوغاتی چیزی میاره . 

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پارسال خییییلی مهمون داشتم سال اول ازدواجمم بود واقعا اذیت بودم...امسال ندارم به اون صورت

ولی اینطورم که شما میگی نیست، به حال من فرقی نکرده پارسال و امسال.

ولی پارسال واقعا چند بار برام پیش اومد یه دفعه یه پولی از جایی که فکرشو نمیکردم بهم رسیده.

البته منوط به اینکه اهل تجمل نباشن مردم برکته دیگه.

قدیم مثلا طرف یه تخم مرغ هم گیرش میومد میذاشت به پاری برکت مهمون،الان مردم توقعاتشون رفته بالا.

مهمونی دادنی هم سخت میگیرن.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
همین میگفتن خونه داداشمونه الانکه نمیام خونه ما خونه بقیه برادراشونم ک توشهرن نمیرن 🤗میگن واجب نیست ...

اینا از همون دسته های سو استفاده گر بودن.

چه بهتر که قطع رابطه ای.

از قدیم گفتن کلاغ که از باغ قهر کنه چند تا گردو به نفع باغبانه

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

چون ذات و نیت آدمها بمرور زمان تغییر کرده ، قدیم‌ها مهمون میومد نون و ماست میخورد یک جور از ته دل برای میزبان دعا می‌کرده که خدا به مالت برکت بده واقعا می‌شده چون انرژی مثبت بوده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

حالا واسه ما مادرشوهرم رفتن ی استان بزرگ و مرکز استان هم بودن،ولی برا هر کاری برمیگشتن شهرخودمون😑 م ...

دقیقا من الان راحتتت 

انقدر شلوغ بود دورم با بچمم بد رفتاری میکردم دیکه راحت شدم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چون ذات و نیت آدمها بمرور زمان تغییر کرده ، قدیم‌ها مهمون میومد نون و ماست میخورد یک جور از ته دل بر ...

وای اره من اولا ک قطع رابطه بودیم گفتم وای خدا قهرش نگیره در خونمو بستم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اینا از همون دسته های سو استفاده گر بودن.چه بهتر که قطع رابطه ای.از قدیم گفتن کلاغ که از باغ قهر کنه ...

دقیقا این جمله رو بشوهرم گفتم خدا شاهده سالی یبار میرفتیم میگفتن هوا سرده اش میچسبه هوا گرم ابدوغ میچسبه اینا میزاشتن جولوم منه ساده برنج و خورشت و مرغ گوشت میوه و کیک بیچاره شوهرم هرچی میدویید نمیرسید

منم پارسال خییییلی مهمون داشتم سال اول ازدواجمم بود واقعا اذیت بودم...امسال ندارم به اون صورتولی این ...

بله کلی تیکه مینداختن اگ غذام عالی در نمیومد خیلی اذیت بوذم با بوه کوچیک یادمه ۲۰روزه زایمان کردم اومدن هنفر تلپ شدن براشون غذا میپختم با بخیه

نه هر مهمونی ، یه مهمون دارین که پرروعه از عمد میاد خاله زنکی و بی درک . هیچیم با خودش نمیاره . یه م ...

اره دوستمون از شمال میاد رب انار و سبزی مخصوص و کلی چیز میز میاره کلی کمک میکنه هروقتم میان خوشحال میشم ن بخاطر وسایل بخاطر اینکه وقتی میره از خونم کور و لال میره ۱۰ساله ندیدم چیزی از خونم بگه جایی

بله کلی تیکه مینداختن اگ غذام عالی در نمیومد خیلی اذیت بوذم با بوه کوچیک یادمه ۲۰روزه زایمان کردم او ...

عزیزم چ سخت

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اره دوستمون از شمال میاد رب انار و سبزی مخصوص و کلی چیز میز میاره کلی کمک میکنه هروقتم میان خوشحال م ...

همون حال خوبت برکتشه دیگه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

این جمله از اساس کذب بوده

دو تا عمه دارم الان دیگه همسراشون فوت کردن

به یک اندازه بچه داشتن

درآمد اولی بیشتر هم بوده

اولی مهموندار و دائم خونه اش رفت و آمد

دومی خیلی خیلی خیلی کم مهمون میرفت یعنی رو نمیداد

خدا شاهده زمان فوت اولی پول کفن و دفنش قرض گرفتن

ولی دومی مراسم آبرومند

کلی ماشین و خونه و مغازه گذاشت برای بچه ها و خانوم که محتاج کسی نباشن