2777
2789
عنوان

مگ نمیگن مهمون برکت میاره مال ما برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 35 پست
بله کلی تیکه مینداختن اگ غذام عالی در نمیومد خیلی اذیت بوذم با بوه کوچیک یادمه ۲۰روزه زایمان کردم او ...

شعورشون کجا رفته بود

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

این جمله از اساس کذب بوده دو تا عمه دارم الان دیگه همسراشون فوت کردنبه یک اندازه بچه داشتندرآمد اولی ...

دقیقا  پدر پدر شوهر من خان بوده پارچه سفید طاقه ای میخریده هر مهمونی میومده گوسفند میکشته لای پارچه میچیده برا مهمونا ک ببرن با خودشون یکی هم میکشته ولی پسرش ک پدرشوهرم باشه سرطان گرفت همسرم میرفته پول قرض میگرفته از عمو و بقیه ک باباشو شیمی درمانی کنه چون همرو دادن مردم خوردن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعورشون کجا رفته بود

نداشتن گلم منم سنم کم بود ۱۹

تقصیر بابام بود همش درمورد مهمون بهم گوشزد میکرد با روی خوش روی باز و هرچی داری ته توانتو بزار حالا من بچه بودم بگو خودتون گاو نبودین بگین بشین ما بپزیم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره همینجا هی مینالیدم میگفتن خسیس نباشین خدا روزی رسونه مهمون روزیشو با خودش میاره ما ک ندیدیم

چ ربطی ب خسیسی داره ببینم همینا دو روز کسیو خونشون راه میدن

فکر خودت باش من 

مهمون هفته ای خونم میموند

۲۰ روز بعدش ک عقدش بود منو دعوت نکردم مردم انقد پرون

فراموشی کیمیاست

دقیقا من الان راحتتت انقدر شلوغ بود دورم با بچمم بد رفتاری میکردم دیکه راحت شدم

من می اومد بچه میگرفت میگفت من بچه رو دارم تو برو غذا بپز،اخه بچه ک خودش بازی میکرد تازه می اومد بچه رو بد قلق و بغلی میکرد یا چبزیایی یادش میداد ک من نمیدادم مدام گوشی میداد دست بچه ک بتونه فضولی کنه ازم سوالاتش رو هم بپرسه

چ ربطی ب خسیسی داره ببینم همینا دو روز کسیو خونشون راه میدنفکر خودت باش من مهمون هفته ای خونم میموند ...

خداروشکر ولی به این فک میکنم ۸سال سرویس دادم دلم میگیره