همیشه بجای حل مسئله،،صورت مسئله رو پاک میکنن بی کفایتا
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
حالا این هیچی ،چی شد که یهو موضوع کم آبی و بی آبی مطرح شد ؟
باروننمیادخب 😵💫🥴الان باید کلی بارندگی بودکه نیست .رحمت خدا دریغ شده از ما چون بارون هم بود آب تمیز و سالم به مردم نمی رسید همه چی رو می دزدن می فروشن
تو دوران ج ن گ که دو هفته بود همینجوریش قیمت احساس چند برابر گردن و کار و کاسبی ها خابید مردم چجوری نون در بیارن
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
اره بابا اگه اون بود الان ازکره ماه برامون آب آورده بود....
خب احتمالا یه تدبیر ایده ای چیزی داشت دیگه .از کره ی ماه که نه ولی از استخر بالا شهر تهرون که تو تابستون پر میشد از آب شهری میتونستن نگه دارن .خیلی مصارف دیگه .چرا نمی فهمین پولدارها ی سرمایه دار داره خون ما مردم عادی می خورن دولت هم عین خیالش نیست .هووووف .....
ریدن بدجور ریدن.... صاف تو جوونی ما همچی تموم شد برق و اب و پول و خوشی و بچه و هزار آرزو شهر ما نمیشه نفس کشید پرخاک و آلودگی تا اخر هفته مدارس تعطیله ن بارونی ن بادی که بشوره ببره ابم دیروز قطع بود خیلی اوضاع افتضاحه سفت و سخت جلوگیری کنید که بهترین تصمیمه
واقعا ،چیزی که من اوایل خرداد خریدم دویست هزار تومن الآن شده یه تومن .آخه چرا 🤔
اره کاش حداقل این گرونی اا دوران جنگ میخایید
جنگ تموم شو ولی پس لرزه هاش تموم نشده
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗