2777
2789

تخلیه کنن کجا برن؟

آسمون همه شهرا همین رنگه

سدا خالی

رودخونه ها خشک

بارونم که دریغ از یه قطره):

همیشه بجای حل مسئله،،صورت مسئله رو پاک میکنن بی کفایتا

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه غلطی کرده ،چرت وپرت میگه ،شرف نداره جاشو بده به شلیلی‌ اون یه چاره بیندیشه .گزارش نزنید اعصابم خو ...

شلیلی کیه 🤣🤣 

اگه منظورت اون شلیله که باید بگم اگه اون بود الان هممون اون دنیا بودیم کنار حوری و پری ها 😅

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
حالا این هیچی ،چی شد که یهو موضوع کم آبی و بی آبی مطرح شد ؟

بارون‌نمیاد‌خب 😵‍💫🥴الان باید کلی بارندگی بود‌که نیست .رحمت خدا دریغ شده از ما چون بارون هم بود آب تمیز و سالم به مردم نمی رسید همه چی رو می دزدن می فروشن

شلیلی کیه 🤣🤣 اگه منظورت اون شلیله که باید بگم اگه اون بود الان هممون اون دنیا بودیم کنار حوری و پر ...

اره همون .نه بابا بهتر بود کلی ایده داشت این یارو خرفت شده  دیگه انگار یه حرفایی میزنه ها 

تو دوران ج ن گ که دو هفته بود همینجوریش قیمت احساس چند برابر گردن و کار و کاسبی ها خابید مردم چجوری نون در بیارن 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اره بابا اگه اون بود الان ازکره ماه برامون آب آورده بود....

خب احتمالا یه تدبیر ایده ای چیزی داشت دیگه .از کره ی ماه که نه ولی از استخر بالا شهر تهرون که تو تابستون پر میشد از آب شهری میتونستن نگه دارن .خیلی مصارف دیگه .چرا نمی فهمین پولدارها ی سرمایه دار داره خون ما مردم عادی می خورن دولت هم عین خیالش نیست .هووووف .....

تو دوران ج ن گ که دو هفته بود همینجوریش قیمت احساس چند برابر گردن و کار و کاسبی ها خابید مردم چجوری ...

واقعا ،چیزی که من اوایل خرداد خریدم دویست  هزار تومن الآن شده یه تومن .آخه چرا 🤔

ریدن بدجور ریدن.... صاف تو جوونی ما همچی تموم شد برق و اب و پول و خوشی و بچه و هزار آرزو شهر ما نمیشه نفس کشید پرخاک و آلودگی تا اخر هفته مدارس تعطیله ن بارونی ن بادی که بشوره ببره ابم دیروز قطع بود خیلی اوضاع افتضاحه سفت و سخت جلوگیری کنید که بهترین تصمیمه 

واقعا ،چیزی که من اوایل خرداد خریدم دویست هزار تومن الآن شده یه تومن .آخه چرا 🤔

اره کاش حداقل این گرونی اا دوران جنگ میخایید 

جنگ تموم شو ولی پس لرزه هاش تموم نشده 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗