2777
2789
عنوان

شیر نخوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 22 پست
چیو اول بهش دادین ؟حریره بادوم؟

من اولش نه فرنی دادم و نه حریره اولش یذره روغن زرد گوسفندی اندازه یه نخود روزی یه بار تو دهنش میذاشتم میخورد بعد دوهفته که یکمی اب رفت زیر پوستش و ازون لاغری دراومد فرنی دادم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گریه میکنه.نه استفراغ میکنه.خیلی ارومه.فقط شیر نمیخوره.نمیدونم یه وقت میخاد دندون در بیاره🥲اخه پ ...

بچه ها همیشه مثل هم نیستن ....اول دندون از پایین درمیارن ببین لثه پایینش متورم شده؟ و شکل دندون روی لثه مشخصه؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
بچه ها همیشه مثل هم نیستن ....اول دندون از پایین درمیارن ببین لثه پایینش متورم شده؟ و شکل دندون روی ...

اصن نمیتونم تشخیص بدم.نمیذاره دست سمت دهنش ببرم.مدام دستشو میخاد بخوره.اب از دهنش میاد

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
ینی به جز شیر،اولین چیزی که بهش بدم فرنی باشه؟باشه عزیزم ممنون.امتحان میکنم.چند بار در روز میتونم به ...

اره هفته اول یه بار در روز بده اونم اندازه یه قاشق 

ینی به جز شیر،اولین چیزی که بهش بدم فرنی باشه؟باشه عزیزم ممنون.امتحان میکنم.چند بار در روز میتونم به ...

ببین بازم با دکتر برای غذاش مشورت کن 

باشه گلم ممنون از راهنماییت

قربونت😘😘

اصن نمیتونم تشخیص بدم.نمیذاره دست سمت دهنش ببرم.مدام دستشو میخاد بخوره.اب از دهنش میاد

الهی بگردم ممکنه به قول تو دندون باشه من دخترم از سه چهار ماهگی همینجوری بود و هر کی میدید میگفت میخواد دندون دربیاره اخرم هشت ماهگی دندون دراورد