2777
2789
عنوان

بین طبیعی و سزارین انتخابتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 105 پست
فدات عزیزموای چه بدانقدرم دستش خوب بود باورت میشه ناف بچه من سه روزگی افتاد

خدانکنه عزیزم 

وای جدا؟ چقدر خوب 😍😢حیف شد پس 

دکتر دیگه سراغ ندارید که مثل ایشون باشه 😅؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

سزارین 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم وای جدا؟ چقدر خوب 😍😢حیف شد پس دکتر دیگه سراغ ندارید که مثل ایشون باشه 😅؟

اره عالی بود 

هرجا هست موفق و سلامت باشه

نه متاسفانه نمیشناسم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

فقط و فقط از چند دکتر راهنمایی بگیر که کدوم برای بدنت خوبه ....من انتخابم طبیعی بود  وچون خانواده م طبیعی بودن منم طبیعی انتخاب کردم ..ولی برای من خیلی سخت بود تاپیک زایمان طبیعیم هست که راجع بهش توصیح دادم ..۸ماه دراز کش بودم

من هنوز مونده تا زایمانم، تجربه اولمه

ولی صد در صد سزارین میکنم

هر دوتا زایمان عوارض داره

پس منطقیه اونی که درد کمتری داره رو انتخاب کنم

البته اگر بیشتر از دوتا بچه میخوای بیاری باید ناچار طبیعی رو انتخاب کنی

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیبعدش که تموم شد سریع میتونی پاشی کاراتو بکنی درد طبیعی قبل زایمان‌ اما سزارین دردش تازه بعد زای ...

بستگی به بدن طرف داره  من تا ۸ ماه بعد از طبیعی دراز کش بودم ..بچه رو با پنبه و آب پاک میکردم نمیتونستم راه برم..برای همه یکی نیست

بستگی به بدن خود فرد داره 

من طبیعی بودم بعد طبیعی جای بخیه هام آنچنان درد نداشت و خودم کارامو میکردم نیاز به مراقبت خاصی نداشتم فقط چون بچه اولم بود و هیچی بلد نبودم و خیلی خسته بودم و استراحت نکرده بود و دو شبانه روز بی خوابی کشیده بودم تو بیمارستان یکم اذیت شدم و بچه رو اطرافیانم بیشتر اینور اونور میکردن الان دیگه خودم بلدم چطور مراقبب بچه باشم 

من طبیعی دوست داشتم چون دوره نقاهت کوتاهی داشت و منم پوستم بدزخم بودم یعنی اگه آسیب میدیدم حتی یه خراش کوچیک باید کلی نذر و نیاز میکردم تا خوب بشم دیر جوش میخوره پوستم دلایلش اینا بود دانشگاه هم دارم میخواستم زودی خوب بشم بیفتم دنبال درسام 

ولی هم تختی من اصلا بخیه نخورده بود و انگار نه انگار که زایمان کرده بود برعکس تخت رو به روی من چون تو زایمان با ماما و پرستارا همراهی نکرده بود ملی بخیه خورده بود. و همش اه و ناله میکرد انگار سزارین کرده بود نمیتونست چیزی بخوره یا از جاش تکون بخوره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حیف 😥😅ممنون عزیزم

قربانت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

معمولا طبیعی بچه دوم راحت تره

سزارین بچه دوم سخت‌تر 

ولی در کل هرچی اعصابت راحتتر باشه هرچی دکترت خوبتر باشه هرچی جسمی حالت خوبتر باشه زایمان راحت تره هیچ فرقی نمی کنه سزارین باشی یا طبیعی سر بچه هرچی بزرگتر باشه زایمان تو طبیعی هم سختتره ولی سزارین هم شرایط خاص خودشو داره گاهی به ضرر تموم میشه اجازه بده دکترت انتخاب کنه کدوم روش برات مناسبه اعصاب و روحیه آروم تو زایمان از همه چی مهمتره

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
علم پزشکی و ثابت کرده که گشاد نمیشهبعدم زنای خارجی همشون طبیعی زایمان میکنن پس یعنی الان همه تو خارج ...

چرا عزیزم  بعضی از مامانا تجربه میکنن چنین چیزی رو ..یکی از علائمش خروج باد از واژن هست هنگام رابطه یا نشست و برخاست ..

که معمولا با  ورزش های کگل واژن  یا در مواقع شدید با عمل درمان میشه 

معمولا طبیعی بچه دوم راحت ترهسزارین بچه دوم سخت‌تر ولی در کل هرچی اعصابت راحتتر باشه هرچی دکترت خوبت ...

اتفاقا من سزارین بودم اولی سخت بود دومی بهتر و سومی خیلی راحت تر بود و پمپ درد داشتم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم