2777
2789

باز گوش درد و گلو درد گرفتم 

من قرص زینک ویتامین ب ویتامین ای ویتامین دی ویتامین سی جوشان 

حتی جوشان قرص منیزیمم میخورم که مریض نشم

هر کی ببینه اینارو باهم میخورم شاید فک کنه قصدم خودکشیه🤣

داداشم همش مریضه منم مریض میکنه 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

قرصایی که شما میخوری فقط کبدت رو نابود میکنه تاثیر خاصی نداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبا قبل اینکه چیزی بخوری ی سیر ریز کن با آب قورت بده خیلی کمک میکنه و کمتر سرما میخوری

وای سیر 

من نمیتونم هیچ جوره سیر بخورم حتی اگه قورت بدم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

قرصایی که شما میخوری فقط کبدت رو نابود میکنه تاثیر خاصی نداره

نه اگه به اندازه کافی باشه نابود نمیکنه رو قرصا نوشته چجوری مصرف بشه 

بعد مرتب نمیخورم یه ماه میخورم یه ماه نه

ویتامین سی و ب هم ک محلول در آبه با ادرار دفع میشه

باکتری مفید بدنت رو زیاد کن

فک کنم بخاطر استرسه

اخه استرس ایمنیو ضعیف میکنه و منم دائم الاسترسم 

قهوه هم زیاد میخورم شاید آب بدنمو کم کنه

وای سیر من نمیتونم هیچ جوره سیر بخورم حتی اگه قورت بدم

اتفاقا چیزیه که شدیدا به دردت میخوره

ی پیرمرده بهم گفت الان ۱۰ ساله سرما نخوردم چون هر روز صبحا سیر میخورم 

میتونی با ماست قاطی کنی

نه اگه به اندازه کافی باشه نابود نمیکنه رو قرصا نوشته چجوری مصرف بشه بعد مرتب نمیخورم یه ماه میخورم ...

قرصای ویتامین ۹۹ درصدشون مواد نگه دارنده و رنگه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟