2777
2789
عنوان

وای باز سرما خوردگی من که اینهمه ویتامین میخورم اخه چرا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست
سلام ی برنامه هست اسمش (داریک) هست ۱۰ سوت طلا میده نیازی به خریدی چیزی هم نیست کد معرف رو هم باید حت ...

ده سوتو میخوام چیکار😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

پاییز خیلی بده یه ذره خنک بشه مریضی داره میخاد خودتو بپوشونی قشنگ

اره اینم تاثیر داره 

من از حموم میام با موی خیس میرم تو حیاط

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا چیزیه که شدیدا به دردت میخورهی پیرمرده بهم گفت الان ۱۰ ساله سرما نخوردم چون هر روز صبحا سیر م ...

یه دوستی داشتم هرروز بوی سیر میداد عاشق سیر بود میگفت تو ترشی میخورم 

هر وقت مریض میشدیم باهم مریض میشدیم زیاد تاثیر نداشت

فک کنم بخاطر استرسهاخه استرس ایمنیو ضعیف میکنه و منم دائم الاسترسم قهوه هم زیاد میخورم شاید آب بدنمو ...

خیلی تاثیر داره ،ببین من یه شب خیلی از لحاظ روحی ریختم بهم نشستم تا صبح گریه کردم صبح خوابم برد ظهر که بیدار شدم تب و لرزم شروع شد دکتر که رفتم توضیح که دادم گفت می‌تونه میکروب تو بدن باشه و بدن بتونه از خودش دفاع کنه و اتفاقی میوفته و مریض نشی ولی غم ،استرس یا هر چیزی که ضعیفت کنه سریع اون میکروب و باکتری بد اثر خودشو می‌زاره و مریض میشی 

🥴امضام نمیاد 
خیلی تاثیر داره ،ببین من یه شب خیلی از لحاظ روحی ریختم بهم نشستم تا صبح گریه کردم صبح خوابم برد ظهر ...

دقیقا 

میگن وقتی روحت مریض بشه جسمتم میشه

من در ظاهر خودمو خوب نشون میدم ولی همش استرس کنکورو دارم 

چند روز پیشم نشستم یه شبو کامل گریه کردم