2777
2789

قبلش بارها و بارها بهش فک کردم اما خب حالا شد

الان آب نیست برق نیست چی جواب این بچه رو بدم من😭😭😭😭😭😭

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط مهاجرت نداری؟

شاید سالها بعد فعلا که نه ینی شوهرم خیلی وابستگی داره اما اگه شرایط اینطوری باشه دست بچممو میگیرم و میرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااا آب نیست برق نیست چیه 

هورمونات قاط زدنااا

شاید بارون اومد برف زیاد اومد این خشکسالی تموم شد این حرفا چیه میزنی؟!نیادم خدا کاری نمیکنه از بی آبی و بی برقی بمیریم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حالا همش دیگه شرایط بدتر میشه چ میشه کرد؟ تاکی میشه صبر کرد و از نعمت بچه خودمون رو محروم نگه داریم؟ خودت و شوهرت براش پدر و مادر خوبی باشین حداقل کاری که از دستتون برمیاد دیگه اوضاع جهان که دستمون نیست فقط باید خودمون و زجر بدیم و بچه نداشته باشیم الان خودمونم باید از پدرمادرمون عصبانی باشیم که مارو اوردن؟ تقصیر اونا چیه و شرایط هی بد تر میشه همه بخایم اینجوری فکر کنیم منقرض میشیم

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

همیشه همه چی کامل نیست

الانم فقط ادمو خیلی میترسونن. حربشونه برای مذاکره

شما روی خودت کنترل بیشتری داشته باش به خاطر بچت

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

همیشه همه چی کامل نیستالانم فقط ادمو خیلی میترسونن. حربشونه برای مذاکرهشما روی خودت کنترل بیشتری داش ...

خیلی اعصابم خورده از وقتی گفتن آب قراره جیره بندی بشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=400832276]خیلی اعصابم خورده از وقتی گفتن آب قراره جیره بندی بشه؟

اینم. میگذره عزیزم

شما جوش نزن. انشاءالله خدا خودش به دادمون برسه

این رییس جمهور که فعلا کاسه نمیشه نمیشه دستش گرفته

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

وااا آب نیست برق نیست چیه هورمونات قاط زدناااشاید بارون اومد برف زیاد اومد این خشکسالی تموم شد این ح ...

سلام عزیز دلم تاپیکاتو قفل می کنی نمی شه کامنت بدم اینجا دیدمت. بگو خودت خوبی؟ همسرت و پسرت خوبن؟ 

سلام عزیز دلم تاپیکاتو قفل می کنی نمی شه کامنت بدم اینجا دیدمت. بگو خودت خوبی؟ همسرت و پسرت خوبن؟

سلام عزیزم ممنونم از احوال پرسیت 💛

به لطف خدا و اهل بیت حالم بهتره 

گرچه هیچ وقت اون آدم سابق نشدم 

اما سعی میکنم به این ماجرا به چشم یه امتحان

الهی نگاه کنم🥲امیدوارم خدا لحظه ای مارو به حال خودمون واگذار نکنه 

واقعا این دعایِ شب و روزمِ

بازم ممنونم ازت الهی عاقبتت بخیر باشه جانم💖

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴