الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی عزیزم من چیزی نمیگم همیشه برا من همینجوری بوده همه اینجوری رفتار کردن هیچکی حتی مادرم یه بارم ب ...
خب اگر همه باهات اینطورن شاید ی بازنگری به عملکرد خودت باید بکنی ولی اگر اطرافت چندتا از این آدم ها هست که طبیعیه ولی اینطور که شما میگید یا زیاد حساس هستید و اینطور فکر میکنید یا ی مشکلی تو صحبت کردنتون هست که باید حل بشه
یجور خود خواهیه میخواد فقط دل خودشو خالی کنه و حرفایه تو مهم نیست براش از قصد و غرض نیست ولی خب به مدل رفتاره من چندین مورد میشناسم یهو حرفاتواصلا انگار نویشنون شما تلفنی دیدی من خضوری دیدم و واقعا عجیبن
فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
مثلا چه مشکلی؟! اینجا میام خیلی خوبه راحت حرف میزنم یا یه مکان جدید برم یا مکانی برم که سنم از بقیه ...
خب اینارو که گفتی قشنگ مطمئن شدم مشکل از درون خودته.فکر میکنی بقیه قبولت ندارن یا به حرفت کوش نمیدن اعتماد به نفس حرف زدن نداری.مثلا من دوتا خواهر شوهر دارم با بزرگه خیلی حرف میزنم و خیلی هم لذت میبرم ولی کوچیک همیشه میگه هیچ کس به حرف من کوش نمیده کسی دوست نداره با من حرف بزنه کسی به من توجه نمیکنه یا دائم میگه من از زیاد حرف زدن بدم میاد و من هم واقعا دوست ندارم باهاش حرف بزنم ولی خب مشکل از خودشه نه از دیگران خیلی شل و خسته کننده حرف میزنه اصلا صحبت های جالب و هیجان انگیز نداره هیچ جذابیتی ایجاد نمیکنه من ساعت ها با خواهر بزرگه حرف میزنم تازه به زور از حرف زدن دل میکنیم ولی کنار اون تو دوتا کلمه رد و بدل میشه.روی محتوای حرفات کار کن محکم و رسا حرف بزن خجالت نکش