2777
2789
دو سه بار بهش گفتم مكالمع دو طرفه أست و هميشه يه حرف هاي من ميرسه تو ميرسي يه جاميگه خب بگودوباره دف ...

تازه یه بارم مامانم منو برد روانشناس بخاطر همین بهم دارو بده اونجا من حرفه شما رو گفتم بازم مامانم قبول نکرد بزور به دکتره گفت برام دارو نوشت...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من چيكار بايد كنم؟

یه بار به شوخی و خنده بگو فلامی زنگ زدی باز میخوام جه زمانی برات پر کنم و تند تند حرف بزنی اجازه نفس کشیدنم بهم ندی!؟

اگر گفت نه و .. بگو مس بذار اول من تعریف کنم بعد شروع یه اتفاق خوب و خنده دار اون روز بگو 

گوش میدم دیگه...

چون دلش پره و نیاز به شنونده داره.هیجانش زیاده وشما ادم امنی براش

یه دوستی داشتم اینجوری بود عین دخترخاله شما

کم کم تخلیه شد و فهمید علاوه بر گوینده بودن باید شنونده هم باشه

الان از بهترین دوستامه.و مکالمات و دیدارهامون لحظات شیرین شیرین.

دو سه بار بهش گفتم مكالمع دو طرفه أست و هميشه يه حرف هاي من ميرسه تو ميرسي يه جاميگه خب بگودوباره دف ...

یجور مشکله این منم دیدم کلا یه تختشون کمه ابن مدل آدما!

اضطرابی هم هست درسته؟

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
هیچی عزیزم من چیزی نمیگم همیشه برا من همینجوری بوده همه اینجوری رفتار کردن هیچکی حتی مادرم یه بارم ب ...

خب اگر همه باهات اینطورن شاید ی بازنگری به عملکرد خودت باید بکنی ولی اگر اطرافت چندتا از این آدم ها هست که طبیعیه ولی اینطور که شما میگید یا زیاد حساس هستید و اینطور فکر میکنید یا ی مشکلی تو صحبت کردنتون هست که باید حل بشه

یجور خود خواهیه میخواد فقط دل خودشو خالی کنه‌ و حرفایه تو مهم نیست براش از قصد و غرض نیست ولی خب به مدل رفتاره من چندین مورد میشناسم یهو‌ حرفاتو‌اصلا انگار نویشنون شما تلفنی دیدی من خضوری دیدم و واقعا عجیبن

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خب اگر همه باهات اینطورن شاید ی بازنگری به عملکرد خودت باید بکنی ولی اگر اطرافت چندتا از این آدم ها ...

مثلا چه مشکلی؟! 

اینجا میام خیلی خوبه راحت حرف میزنم 

یا یه مکان جدید برم یا مکانی برم که سنم 

از بقیه بیشتر باشه و منو آدم حساب کنن 

میتونم قشنگ حرف بزنم ولی با نزدیکانم اصلا نمیتونم 

اگه مشکل داشتم کلا نمیتونستم حرف بزنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

برای منم زیاد پیش اومد

مشکل من و شما اینه که شنونده های خوبی هستیم  

گوش مفت نداری که،از این ببعد برای شنیدن حرفهای کسی وقت نذار،

همون اول حرفاش بگو غذام رو گازه خدافظ شما

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
مثلا چه مشکلی؟! اینجا میام خیلی خوبه راحت حرف میزنم یا یه مکان جدید برم یا مکانی برم که سنم از بقیه ...

خب اینارو که گفتی قشنگ مطمئن شدم مشکل از درون خودته.فکر میکنی بقیه قبولت ندارن یا به حرفت کوش نمیدن اعتماد به نفس حرف زدن نداری.مثلا من دوتا خواهر شوهر دارم با بزرگه خیلی حرف میزنم و خیلی هم لذت میبرم ولی کوچیک همیشه میگه هیچ کس به حرف من کوش نمیده کسی دوست نداره با من حرف بزنه کسی به من توجه نمیکنه یا دائم میگه من از زیاد حرف زدن بدم میاد و من هم واقعا دوست ندارم باهاش حرف بزنم ولی خب مشکل از خودشه نه از دیگران خیلی شل و خسته کننده حرف میزنه اصلا صحبت های جالب و هیجان انگیز نداره هیچ جذابیتی ایجاد نمیکنه من ساعت ها با خواهر بزرگه حرف میزنم تازه به زور از حرف زدن دل می‌کنیم ولی کنار اون تو دوتا کلمه رد و بدل میشه.روی محتوای حرفات کار کن محکم و رسا حرف بزن خجالت نکش