2777
2789
عنوان

خانومای محجبه بیاید یه سوال دارم

118 بازدید | 17 پست

چه چادری پوشیدنش راحت تره؟مادرم میخواد بره کربلا،گفتم چادر ارمنی بگیره که راحت باشه ولی خب از مدلای دیگه ی چادرها اطلاعی ندارم میشه بگید چه چادری مناسبه؟مثلا جلوش بسته باشه و یا جلوی حرکت رو نگیره

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

لبنانی زیپدار

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جلو بسته حس میکنم راحت نیست . ولی چادر خبرنگاری برای دخترام گرفتم راضی بودن . البته عبای گشاد و روسری قواره دار بلند ترجیحا مشکی هم حرم ها قبول میکنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ارمنیا مگه چادر می پوشن؟

والا ما به یه نوع چادر که استین داره میگیم ارمنی نمیدونم اسم‌اونجوریش چجوریه😂

من جلو بسته حس میکنم راحت نیست . ولی چادر خبرنگاری برای دخترام گرفتم راضی بودن . البته عبای گشاد و ر ...

ممنونم عزیزم❤️اره هرچی به مادرم میگم بریم عبا بگیر میگه نه چادر راحت ترم یه وقت پاهام و دستام مشخص نشه دیگه اصرارش نکردم دوست داشت چادرش جلو بسته باشه چون ساک و وسیله دارن موقع پیاده شدن میخواست اذیت نشه و توی دست و بالش نباشه

اون دانشجوییه که! ولی خوب نیس تنگه همون عربیا خوبه

بهش میگن دانشجویی؟نمیدونستممم😂

اخه ارمنیا اصلا مسلمون نیستن که چادر بپوشن؟🤭

وااای شاید مسلموناش میپوشن😂نمیدونم چرا طرفای ما به این نوع چادر میگفتیم ارمنی😅

ممنونم عزیزم❤️اره هرچی به مادرم میگم بریم عبا بگیر میگه نه چادر راحت ترم یه وقت پاهام و دستام مشخص ن ...

اتفاقا به همین دلیل چادر جلو بسته سختش میشه بالا و پایین کردن وسیله و مرتب سوار اتوبوس شدن جلوی پاشو میگیره . به نظرم یه چادر استین دار بگیر با کش که روی سرش فیکسه زیرش هم لباس بلند می پوشه راحت تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚