happygirlll مدیر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1369 عنوان من دهمم | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست تجربی خیلی ناامیدم.....اگه نصیحتی با پیشنهادی دارین بهم بگین هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی .... 1404/08/18 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1562 اتفاقا خیلی دلم میخواد شروع کنم نماز بخونم ولی انگار نمیتونم به چیزی جلومو میگیره همش نمیدونم چیکار ... حاضرم قسم بخورم بعد یه مدت هر چند واست سخت باشه عادت میکنیخصوصا اگه شمرده و درست بخونی نمازووضو باعث میشه اصابت قشنگ اروم شهغسل که انجام میدی دیگه؟خیییلی اینا رو من تاثیر گذاشت حس میکنم یه ادم دیگه ای شدم
yildizim عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8365 منم گفتم بزار ترک تحصیل کنم😐💔 ما همینجوریشم حالمون بد بود معلما و کادر مدرسه بدتر لج کرده بودن درست جدید و سخت خیلی چرت بود فقط 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1369 منم یازدهمم🫣 وای ببخشید 😁 هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1369 حاضرم قسم بخورم بعد یه مدت هر چند واست سخت باشه عادت میکنیخصوصا اگه شمرده و درست بخونی نمازووضو باعث ... نه حقیقتا غسل هم انجام نمیدم هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1562 اتفاقا خیلی دلم میخواد شروع کنم نماز بخونم ولی انگار نمیتونم به چیزی جلومو میگیره همش نمیدونم چیکار ... اگه میخوای راحت برای نماز صبح بیدار بشی نیت کن بگو خدایا به نیت اینکه نماز صبح بعد اذان صبح بیدار بشم ایه اخر سوره کهف رو میخونم اگه خواستی وضو هم بگیر که راحتتت تر بیدار شیحتما جواب میده
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1483 وای ببخشید 😁 خواهش میکنم عزیزم شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1483 ما همینجوریشم حالمون بد بود معلما و کادر مدرسه بدتر لج کرده بودن درست جدید و سخت خیلی چرت بود کادر بکنار فرق گذاشتن دبیرا خیلی رو مخ بود و هست و خواهد بود شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1562 نه حقیقتا غسل هم انجام نمیدم وای باورم نمیشهمیدونی من همیشه تو دلم با خودم چی میگم؟میگم واقعا چجوری باید ادم تحمل کنه که غسل نکنه ! من تا وقتی غسل نکنم یه حس عصبانیت و سنگینی و انرژی منفی وحشتناکی دارم قشنگ انگار جسم و روحم سنگینهبخدا نمیدونم چه دلیلی داره....
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 2597 تاپیک منو ببین، بشین بخون ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1369 وای باورم نمیشهمیدونی من همیشه تو دلم با خودم چی میگم؟میگم واقعا چجوری باید ادم تحمل کنه که غسل نکنه ... آخه من اصلا راجبش نمیدونم حتی نمیدونستم غسل برای پریودی وجود داره توی کتاب درسی هم ننوشته بودن فقط از چندتا از دوستام شنیدم همین هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1562 آخه من اصلا راجبش نمیدونم حتی نمیدونستم غسل برای پریودی وجود داره توی کتاب درسی هم ننوشته بودن فقط ... بخدا یکک بار فقط یه بار دوبار انجام بدی انگار یه کوه سنگین بود جسمت و تو نمیدونستی😐 غسل جنابت هم وجود داره که با خود.... و اینا باید انجام بدی حتما
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1562 میدونی چرا گفتم چون هم اینا واجبن هم قشنگ روح و روان و جسمت اروم میشه و راحت به زندگیت میرسی اون انرژیای منفی ازت کلااا دور میشن