2777
2789
عنوان

جذب همسر با نوشتن مشخصات دلخواه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 46 پست
خوشبخت ترین باشی قلبم تیره نیست و آرزوی بدی هم برای کسی نمیکنم منظورم اینه آدم از شوهر چیزی درنمیاره ...

یاد بگیر نظرهای اینچنینیت رو فقط و فقط برای خودت نگه داره و وقتی میبینی کسی داره از خوشی هاش تعریف میکنه یا کلا نظر نده یا فقط آرزوی خوشبختی کن 

قرار نیست همه بدبخت باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدال قهرمانی المپیاد ۲۰۲۵ برای شما بانوی عزیزم بخدا از دست همین شوهر ۱ سال دیگه میای آه ناله اینجا ت ...

چقدر بدم میاد از ادمایی مثل تو خب خوشحالی یکی دیگه مگه زندگی تو رو خراب میکنه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
منم همیشه میگفتم یه شوهری میخام دستش به دهنش برسه به خونه کوچیک داشته باشیم یه زندگی آروم داشته باشم ...

منم همیشه خودم رو تو خونه لاکچری کنارش حس میکردم هر چی میگفتم چشم می‌گفت فقط خانواده‌ی خودم رو شام دعوت میکردم😂😂کجایی نوجوانی

عزیزم میشه بگید چه ویژگی هایی مد نظرتون بود؟ من یکم روی ظاهر حساسم، هم خودم اذیت میشم هم خانواده

ویژگی خیلی خاصی مدنظرم نبود 

برای من رفتارش حرف زدنش، حمایتگر ، صبور، باحوصله بودن خانواده خوب ، و اینکه چهرش مردونه باشه و به دلم بشینه ....

الان به همسرم نگاه میکنم میبینم دقیقااا همون چیزی که همیشه دلم‌میخواست باشه

اخی چه قشنگ حس خوبی گرفتم به اون چیزی که میخواستی رسیدی منم نوشتم اما نرسیدم اللان دیگه دلم ازدواج نمیخواد۳۲سالمه دیگه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️