2777
2789
اینا رو ول کنید بگید تو این بی آبی اب که قطع شد چجوری خودمون رو بشوریم. انقد به اروپاییا سر این قضیه ...

دستمال مرطوب باز شرف داره به دستمال خشک

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وای یادم به دسشوییای عمومی و بیمارستانای بندرعباس افتاد.یه مدت اونجا زندگی می کردیم.عادت نداشتن دسشو ...

یا خدا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با دست بشوری یعنی نمیدونستی وایحالا عب ندارع از امروز شروع کن

عاشق امضاتم😂😍

میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:)                          وقت معرفیه😂        سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻‍♀️💁🏻‍♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻‍♀️😂

اخه پی پی میکروبی مگه با دستمال پاک میشه مگه بوی کثیفی اونجا با دستمال میره؟ یاد بچه کوچیک افتادم که ...

بعضیا دیگه زیادی روشنفکر شدن زندگیشونو بر مبنای خارجیای کله زرد بوگندوی کو....نشسته بنا کردن😂😂😂😂

خیلی دوست دارم قیافع این آدما شناسایی کنم ببینم چطور ادمایین

من چندباری شناسایی کردم وهمونجا صداشون کردم واومدن شستن بعد رفتن بهشون گفتم حس شما تو خونه خودتون هم همینقدر کثیفین که بیرون هم لجن هستین

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بعضیا دیگه زیادی روشنفکر شدن زندگیشونو بر مبنای خارجیای کله زرد بوگندوی کو....نشسته بنا کردن😂😂😂😂

😂👌

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

یا خدا

باور کن  بیمارستان شهید محمدی بندرعباس دولتیه دسشوییاشون پر کثافت لبالب. بود.جالبه اب داشتن لوله داشتن افتابه هم داشتن.جلوی چشم خودم یکیشون با ارایش غلیظ و ژل و. هزار بزک رفت داخل بعدم همین طوری گذاشت و رفت.یکی دیگه بچشو اورد پنج شش ساله بعدم اصلا بچشو نشست دسشویی رو هم نشست و رفت

حالا دسشویی بزرگ فرق داره اونم برا سریع تر شدن فراینده و پاک شدنش😐😂

دقیقا

دیگه جیش که مایع هست با اب میره مثل دستشویی بزرگ جامد نیست که

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خانوما یسری ترشحات هم دارن با آب خالی پاک نمیشه باعث تجمع میکروب و بیماری میشه البته به سیکل هورمونم ...

اگر نشورن همونه که باعث بوی بد در بعضی خانوما میشه.دیدین توی اتوبوس یا مترو یا مساجد و مراسما که ازدحام زیاده و نزدیک به هم هستیم بعضیا چه بوی بدی میدن؟؟ این همونه

اگر نشورن همونه که باعث بوی بد در بعضی خانوما میشه.دیدین توی اتوبوس یا مترو یا مساجد و مراسما که ازد ...

اکثرا عفونت وقارچ میگیرن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔