2777
2789
والا من وقتی دستشویی بزرگ میکنم با دست میشورم

حالا دسشویی بزرگ فرق داره 

اونم برا سریع تر شدن فراینده و پاک شدنش😐😂

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی وسواسهدومی فرق نجاست و پاکی رو هم نمیدونه😷

خب اینا شخصیه 

اونچیزی که مربوط به بقیه ست اینه که بوی بد نده دست و بدنش به میکروب الوده نباشه که بخواد منتقل کنه 

اعتقاد به نجاست و پاکی یا وسواسی بودن فرد و....دیگه به من مربوط نمیشه که بخوام دخالتی کنم اخه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم چی میگیاین تماس دست بعد از مثلا ادرار هیچ تاثیری توی از بین بردن میکروبا و تمیز تر شدن اون ناح ...

خانوما یسری ترشحات هم دارن با آب خالی پاک نمیشه باعث تجمع میکروب و بیماری میشه البته به سیکل هورمونم بستگی داره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دیدی استکانو خیلی تمیز بشوری صدا چی میده؟قیژ قیژ؟ما یطور میشوریم اون صدارو بدیم

😁🤦‍♀️

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

خب اینا شخصیه اونچیزی که مربوط به بقیه ست اینه که بوی بد نده دست و بدنش به میکروب الوده نباشه که بخو ...

اخه پی پی میکروبی مگه با دستمال پاک میشه مگه بوی کثیفی اونجا با دستمال میره؟ یاد بچه کوچیک افتادم که پوشک میشن اگه یکروز نشوری شون بو میدن😷

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اینا رو ول کنید بگید تو این بی آبی اب که قطع شد چجوری خودمون رو بشوریم. انقد به اروپاییا سر این قضیه فخر فروختیم خودمونم دچارش شدیم😅

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
فکر کن از تو دستشویی اون صدا بیاد🤣🤣🤣

😂😂

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

همیشه واسم سوال بوده اینایی که دسشویی عمومی پی‌پی میکنن میمونه یعنی خودشونم نمیشورن؟ نکنه اسی از اون ...

وای یادم به دسشوییای عمومی و بیمارستانای بندرعباس افتاد.یه مدت اونجا زندگی می کردیم.عادت نداشتن دسشویی و خودشونو بشورن