2777
2789
عنوان

با شوهرم چه برخوردی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

پس برای چی با شما ازدواج کرده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نداره برا خودشم چیزی نمیخره

داره، اولویتاش درست نیست.

خرج بتراش بذار اولویتش بشه زندگی خودش.

از دعوا هم نترس.

نمیگم دعوا کن،حرفتو بزن منطقی اگه دعوا کرد نترس ازش.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نمیدونم چطور بهش بگم دعوا نشه

چرا از دعوا میترسی؟ وقتی ارومی و هیچ انتقادی نمیکنی ازش فکر میکنه راضی هستی از شرایط... عزیزم یه حرفی بزن بزار بفهمه ازاین اوضاع ناراحتی خسته ایی، بگو ینی چی که نداریم و فعلا نیست؟؟ پس حقوقتو چیکارمیکنی؟ خرج بابا مامانت میکنی اونوقت من و بچم لنگ میمونیم خداروخوش میاد؟ این چه زندگیه که برام ساختی؟ اول مارو بدار بعد برو اگ اضافه اومد خیرات بده ب بقیه...  یجایی باید یه تکونی ب خودت بدی که شوهرت بفهمه اها زن منم بلده باهام ناسازگاری کنه ولی تااینجا مراعاتمو میکرده... 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

چرا از دعوا میترسی؟ وقتی ارومی و هیچ انتقادی نمیکنی ازش فکر میکنه راضی هستی از شرایط... عزیزم یه حرف ...

واقعا همینه هیچی نمیگم سو استفاده میکنه باشوخی شوخی حلش میکنه

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
داره، اولویتاش درست نیست.خرج بتراش بذار اولویتش بشه زندگی خودش.از دعوا هم نترس.نمیگم دعوا کن،حرفتو ب ...

میگه پسش میدن منکه میدونم نمیدن اگرم بدن نصفه نیمه اونم خدا میدونه کی... 

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.