2777
2789
عنوان

بانوهای مذهبی و با ایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
ممنونم از پاسختون💗اکثر اوقات تجدید توبه میکنم ، هر وقت صحنه های معنوی یا صوت هایی آموزنده میشنونم ...

بهترین ارتباط گرفتن با خدا همین نماز است که مستقیما داریم با خدا صحبت میکنیم 

شما سعی کنید مکان مخصوص و لباس نماز و عطر نماز داشته باشید سعی کنید اول هر نماز یکی از امامان رو جلوی خودون حس کنید انگار دارید به ایشان اقتدا میکنید 

اذان و اقامه بگید حتما 

معنی اذکار نماز رو مطالعه کنید و حین نماز به معنا یه توجهی داشته باشید 

رکوع و سجود کمی طول بدید 

اگه امکانش هست نافله هم بخونید 

نماز شب بخونید 

اینکه چرا مثل نوجوانی نیستید چون وقتی اینه لکه دار شد سخت میشه تمیزش کرد ولی شدنی است از این قضیه ناامید نشید 

همون صوت های مذهبی رو گوش بدید

مخصوصا صوت های امیدوار کننده گوش بدید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نماز اول وقت بخونم حتی اگه با حضور قلب نباشه اشکال نداره؟

نه اصلا اشکال نداره سعی ت رو بکن با توجه باشی افکار و اذکار رو با معنی بخون ولی همین شرط اول اول وقت بودن تو هر شرایطی نجاتت میده با خوندن قران صبگاهی حالت عوض میشه خودم امتحان کردم برای ما که قبلا بهتر بودیم و رابطه خوبی داشتیم با خدا یکم سخته ولی با معنی برا بقیه که خدایی وجود نداشته این‌کارا بی معنیه