2777
2789
عنوان

کیا اهل دوستی و رل نیستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست
سلامدسته بندیتون درست نیستخیلی ها پاک و معتقد هستند، منتها چنین دخترپسرهایی تو چشم نیستندنه نگران نی ...

سلام درسته هستن اما خیلی کمن طوری که من ندیدم حداقل تو نسل خودم ندیدم

من مبنای پاک بودنم بخاطر خدا قرار دادم و اظهار نمیکنم مریم مقدسم..‌ ممکنه ناپاکی هایی هم تو وجود من باشه 

اما تصورش برام سخته همسر ایندم تجربه هایی قبل من داشته باشه چون برای من تابو هست نمیتونم  بپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قرار میده سر راه تاگه پاک بودی با آدم پاک هستی

تو همین نی نی سایت یه خانمی بود میگفت اصلا اهل دوست پسر نبوده

بعد ازدواج ولی فهمیده شوهرش با دخترای زیادی رابطه جنسی داشته و اچ پی وی گرفته از شوهرش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلام درسته هستن اما خیلی کمن طوری که من ندیدم حداقل تو نسل خودم ندیدممن مبنای پاک بودنم بخاطر خدا قر ...

نمیبینید چون بولد نیستند

خاصیت بدی اینه که بولد میشه، اما دختر پسرهای پاک زیادی هستند که خیلی بی سر و صدا زندگی میکنن

همیشه چه تو نسل ما چه نسلهای گذشته، همه جور آدمی بوده

آدمی که محکم رو عقایدش بوده باشه هم هست

حتی من معتقدم اون جوونی که الان معتقده، معتقد تر از حتی نسل جوونای پاک دفاع مقدسه

چون دنیای الان ما، از هر طرف شبهه و حمله میکنه به آدم معتقد

و بالطبع اونی که پای اعتقاداتش مونده یعنی خیلی محکمه به لطف خدا

نگران نباشید همه چیز دست خداست

مهم اینه ما وظیفمونو درست انجام بدیم

بدونیم کجا باید سخت بگیریم کجا باید سهل بگیریم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

زنان ناپاک از آن مردان ناپاکند، و مردان ناپاک نیز به زنان ناپاک تعلّق دارند؛ و زنان پاک از آن مردان ...

تو همین نی نی سایت یه خانمی بود میگفت اصلا اهل دوست پسر نبوده

بعد ازدواج ولی فهمیده شوهرش با دخترای زیادی رابطه جنسی داشته و اچ پی وی گرفته از شوهرش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برداشتم شخصیم نیست خواهرمتفسیر بخونید متوجه میشید.اگر به این معنا‌که شما میگید بود، پس چرا همسر امام ...

آفرین👏👏

من 27 سالمه مجردم دوست پسر هم نداشتم تا حالا علتش اینه که خونواده و فامیلام با دوست پسر مخالفن اگه پ ...

بله متاسفانه تو جامعه ما پسرا خیلی سواستفاده میکنن

دختراهم مثل قدیم ساده نیستن به قصد خوش گذرونی وارد رابطه میشن تهش بله رو به کسی میگن که موقعیتش بهتر باشه حالا چ دوست پسر چ خواستگار سنتی

منم میتونم به قصد سرگرمی و خوش گذرونی وارد رابطه بشم همه دخترا میتونن...اما حاضر نیستم به خاطر یک پسر و یک هوس که خدا کلی منع کرده خدارو ناراحت کنم

منم این ترس رو دارم که شوهری گیرم بیاد که قبل من دوست دختر داشته و حتی بعد ازدواج بخواد با دوست دخترش باشه

تو همین نی نی سایت زیاد دیدم خانمایی که میگن اهل دوست پسر نبودن اما شوهرایی گیرشون اومده که قبل ازدواج دوست دختر داشتن و الانم بعد ازدواج با دوست دختراشون ارتباط دارن 

برای همین میخوام اگه ازدواج کردم خیلی چیزا در اختیار شوهرم قرار ندم تا پررو نشه

منم این ترس رو دارم که شوهری گیرم بیاد که قبل من دوست دختر داشته و حتی بعد ازدواج بخواد با دوست دختر ...

گاهی اوقات همسر بد آزمایش الهیه

من خیلی آزمایش شدم دوست ندارم بعد این مجردی سخت متاهلی سختی داشته باشم

اگر قرار باشه بااین مردای خیانتکاری که تو عشق قبلیشون گیر کردن ازدواج کنیم همون بهتر که مجرد بمونیم

گاهی اوقات همسر بد آزمایش الهیهمن خیلی آزمایش شدم دوست ندارم بعد این مجردی سخت متاهلی سختی داشته باش ...

موافقم