دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 عنوان بااولین درامد از کاری ک بصورت دور کار پیدا کردم امروز تونستم 81 بازدید | 4 پست برای خودم ی دستبند طلا خیلی ظریف بخرم .بشدتتتتتت حس خوبیه سخت هس ولی ب مزش اینک خودت میتونی زندگیتو همینطور ک فک میکنی درسته بسازی بخری مسافرت بری لباس بخری خیلیه .دارم فک میکنم چقد بد بود قبلا برا ساده ترین چیزا باید ب بابام جواب پس میدادم آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰 1404/08/18 | 13:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 خوشحالم برای حس خوبت😽 مرسی قشنگم آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 خوشحالم برا حسی ک تجربش کردی😍😍 تنکیووو آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰