2777
2789
عنوان

تو خوابگاه تیکه میندازن که به خودم نمی‌رسم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبیل و موی دست و پاتو با ژیلت میتونی بزنی دیگ مگ ژیلت چنده صورتتو تیغ ابرو بنداز بزن واقعا این چیزا خرجی نداره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نظافت چه ربطی به لخت شدن داره؟

منظورش قسمت پوشش ایناش بوده بقیه رو عنوان نکرده

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
همه جای بدن نه زیربغل و ناحیه خصوصی به بهداشت ربط داره

من خودم شخصا لذت میبرم از اینکه موهای دستامو بزنم یا ناخنمو بلند میکنم و لاک میزنم ولی شاید شما دوست نداشته باشی و این نظر شخصیه 

عزیزم پوشش شما به خودتون مربوط نزار کسی دخالت کنهولی موهای صورتت رو اصلاح کن اینجوری مرتب تر بنظر می ...

به موهای بدن اش گیر دادن 

مثلا دست پا

خودش ژیلت داره میگه موهای زیربغل اینا رو میزنه 

اما مثلا دست رو نه

نظافت چه ربطی به لخت شدن داره؟

چرا فکر میکنید زدن موهای دست نشونه نظافته اینا چه مشکلی از لحاظ تمیزی داره موی زیر بغل یا چیز نیست که 

منم میتونم بگم متنفرم از کسایی که ناخن بلند میکنن که هزار کثافت زیرشه

.

بقیه چیزا فضولیه ولی موهای دستاتو چرا نمیزنی اونی که هم اتاقته حق داره 🤧

موهای زیر بغل رو میزنم موهای دست چه ربطی داره هیچ وقت نزدم و دوست ندارم بزنم 

.

من خودم شخصا لذت میبرم از اینکه موهای دستامو بزنم یا ناخنمو بلند میکنم و لاک میزنم ولی شاید شما دوست ...

خوب ما هم همینو میگیم که موهای دست به کسی ربط نداره و دربارش اظهارنظر میکنن 

اگر مربوط به بهداشت بود بله حق داشتن

موی زیر بغل و.. رو میزنم ولی دوست ندارم موهای دستامو بزنم کثافت اون گوهیه که زیر ناخن های بلنده نه م ...

والا من همیشه ناخن میذارم زیر ناخونمم مثه گله

چه ادبیاتیه تو داری اخه 

پشماتو نزن بذار بلند شه شینیونشون کن

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۰۳-۱۷۳۷۳۷_gallery_ohob.jpg

والا من همیشه ناخن میذارم زیر ناخونمم مثه گلهچه ادبیاتیه تو داری اخه پشماتو نزن بذار بلند شه شینیونش ...

زن علیه زن نباش

زدن موی بدن اش به خودش ربط داره چیزی نیست ک بهش طعنه و تیکه بزنی