2777
2789

من گفتم یبارواقعا خرج دانشگاه من به شدت بالاست خورد و خوراک شهریه کرایه دیگه پولی نمی‌مونه لباس و وسایل آرایشی بگیرم با حجابم هستم دوستان مدام میگن موهات رو چرا بیرون نمیزاری با حجاب زشت میشی هزار بار میگن چرا موهای بدنت رو نمی‌زنی چرا ناخون بلند نمیکنی صورت اصلاح نمیکنی واقعیت اینه که من واقعا هزینش رو ندارم می‌خوام یه ماه فقط نون پنیر بخورم لباس  بخرم نمی دونم چیکار کنم پول ندارم دانشگاهم یه قبرستون یه نه کار هست نه اتوبوس داره نه هیچی 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بیرون گذاشتن مو و حجاب ب خودت ربط داره

ولی نزدن مو بدن ............

بهداشته بابا بزن حالمون بد شد ی ژیلت چنده مگه

صورتتو اصطلاح کن

دلش با میهن، جونش با قسمش، و دلِ من با خودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

وا اولا موهای بدنتو میتونی بایه تیغ برداری ارایش کردن ومو بیرون ریختن دیگه نظرشخصیه دیگه اونا حرف اضافه میزنن ناخون هم که تو خوابگاه کاری نداری بزار بلند شه نمیدونم چرا بقیه کاشت ناخون ومژه وارایش کردن وتتو کردن ومو اتو کردن وبه خودت رسیدن میدونن ....

ببین بیرون گذاشتن مو و حجاب ب خودت ربط دارهولی نزدن مو بدن ............بهداشته بابا بزن حالمون بد شد ...

موی زیر بغل و.. رو میزنم ولی دوست ندارم موهای دستامو بزنم کثافت اون گوهیه که زیر ناخن های بلنده نه موهای دست 

.

دیگه موهای بدن زدن و اصلاح کردن ک خودتم میتونی انجام بدی این مربوط میشه ب بهداشت فردیت وگرن هزینه خاصی نداره،حتی بلند کردن ناخن هم اگه ناخنای خودت خوبه سعی کن تقویتش کنی تا نشکنه و لاک بزن اینا هزینه انچنانی نداره 

موی زیر بغل و.. رو میزنم ولی دوست ندارم موهای دستامو بزنم کثافت اون گوهیه که زیر ناخن های بلنده نه م ...

یا خدا

باشه راحت باش شما 

بی چاره هم اتاقیات

دلش با میهن، جونش با قسمش، و دلِ من با خودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️