2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه چند ماهه از دوس پسرم جدا شدم ولی هنوز بهش فکر میکنم .هنوز نمیدونم تصمیم درستی گرفتم یا نه ؟ ...

عادیه خب تازه جدا شدی هر فکری میکنی همه تقصیرارو میندازی گردن خودت و اون به چشت تا یه مدت فرشتس فقط سعی کن اسکل نشی پیام بدی

عادیه خب تازه جدا شدی هر فکری میکنی همه تقصیرارو میندازی گردن خودت و اون به چشت تا یه مدت فرشتس فقط ...

اخه موقع جدایی مون ما هیچ مشکلی با هم نداشتیم .من ازش خاستم جدا بشیم .چون کم اورده بودم از زندگی .خاستگار دیگه ایی داشتم که فامیل بود من نمیخاستمش .ولی همه راضی بودن .بعدشم خونوادم با من لج کردن که ما راضی نیستیم تو با این پسری .از شانس بدمم اون موقع این پسره بیکار بود .اوضاع کلا بهم ریخت .منم کم اوردم جدا شدم .

نخی طنابی چیزیبیخود اون استاد سهم توعهه

🤣🤣

من به زور به درس گوش میدم بعد چجوری میتونم فعالیت درسی عم داشته باشممم

چطوری ساکت نباشم😂😂 خودش گفت ساکتی فکرنکنه اعتماد به نفسم کمه😂🤦‍♀️

اخه موقع جدایی مون ما هیچ مشکلی با هم نداشتیم .من ازش خاستم جدا بشیم .چون کم اورده بودم از زندگی .خا ...

چی بگم الان این وسط فقط یه بحث میمونه اونم بحث دل خودت ک چی میخواد

از یه سمت میگی بیکاره ببین اصلا تلاشی میکرد برا بدست اوردنت یا فقط حرفشو میزد الان اگه از حست مطمئن نیستی پس کلا بیخیال شو بنظرم این اسمش دوست داشتن نیس 

🤣🤣من به زور به درس گوش میدم بعد چجوری میتونم فعالیت درسی عم داشته باشمممچطوری ساکت نباشم😂😂 خودش ...

باید میگفتی انقد کلاس خوبه دوس دارم فقط ساکت باشم گوش کنم😔😂

بنظرم ساکت بمونی بهتر از اینه بخوای برا تو چش اومدن چرت و پرت بپرسی اونموقع رومخ میشی

فقط پدر مادرمن که بهم دلگرمی میدن وگرنه لجبازیای دخترم هیچ انگیزه ای نداشته برا زندگی کردن خسته ام ه ...

اگر بچه است ، یکی از عامل های لجبازی بکن نکن هایی که ماها بهشون میگیم دقت کنید ببینید چقد بهش اصطلاحا گیر میدید ، باور کنید کمتر کنید بهتر میشه

چی بگم الان این وسط فقط یه بحث میمونه اونم بحث دل خودت ک چی میخواداز یه سمت میگی بیکاره ببین اصلا تل ...

مغزم دیگه رد داده از بس بهش فکر کردم .روزی نبوده تو این مدت بهش فکر نکنم .از یه طرف خیلی دوسم داش .برای راحتیم هر کاری میکرد .خیلی بهم محبت میکرد .از طرفی هم تو کار کردن خیلی بدشانسی میاورد .زیاد دنبال کار میگشت .خیلی بیکار میشد .از طرفیم قدرت اینو ندارم تو روی خونوادم وایسم .تصمیمای بزرگسالی خیلی سختن

چون به خودم ارزش نمیدم واس ی ادمی که سر سوزن هم دلش نمیخواد صحبت کنه خودمو کوجیک میکنم همه جوره خودم ...

اینجوری فقط هرروز بیشتر از خودت بدت میاد نشین به امید اینکه اون علاقه پیدا کنه 

فکر پسرم داره منو میکشه متاسفانه دیراموزه نمیدونم سنجش قبول میشه یان کلامش ضعیفه دارم روانی میشم اونقدر درگیرش هستم که مشکلات دیگم برام مهم نیست حاضرم جونمو بدم که خوب بشه خدا یا این بچه خوب بشه یا منو راحت کنه دعای شب و روزم همینه!خدا بی مادرش کنه راحت شم دیگه تحملم تموم شده 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤