سه ساله اقدامم تنبلی دارم دارو زیاد خوردم نتیجه ای نگرفتم. مدتی هست ورزش می کنم هفت کیلو کم کردم که باعث شده سه ماه پشت سرِ هم پری شدم اما هنوز این ماه نشدم تاریخ پریودم تو اون سه ماه مختلف بود. نمیدونم این ماه چندم میشم؟
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
طلاق برای چی؟ می ارزه واقعا بچتو رها کنی و مهریه بگیری؟!
خیلی این روزا این افکار میاد سرم
هیچی ارزش رها کردن بچم نداره
ولی نمیدونم چی درسته
از شوهرم متنفرم. با تنفر نمیشه دیگه زندگی کرد
انقد طولانیه داستان زندگیم دیگه زده شدم حتی بخوام تعریف کنم
تو تاپیکام هست
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
منم مث تو بودم بچه سومم دنیا اومد همین فکرا رو کردم افسردگی گرفتم و الان پنیک دارم سالهاس دارو میخورم
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
سه ساله اقدامم تنبلی دارم دارو زیاد خوردم نتیجه ای نگرفتم. مدتی هست ورزش می کنم هفت کیلو کم کردم ...
۲٫۵تفریبا تو اقدامم
منم که وزن کم کردم پری هام مرتب شد
الان باز ولش کردم وزنم رفته بالا پری هام نامنظمه انقدر خودمو کشتم هیچ فایده نداشت اینو نخور اونو بخور
آخرشم هیچی نصیبم نشده.
ایشالا باردار بشی
شوهرت آز اسپرم داده؟
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه