2777
2789

قرار بود با بیمه ی تکمیلی ارتودنسی کنم،الان ۶ ماه از شروع ارتودنسیم میگذره ،هم فک پایینم و هم فک بالام سیم کشی شده.تاااازه کلینیک متوجه شده که من واجدشرایط استفاده از بیمه نبودم.میگه باید کل پول ارتودنسی رو یکجا تسویه کنی😑وگرنه از حقوق کارمندا کم میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونش برم با اینکه من عصبیم و گاهی می زنمش ولی منو خیلی دوست داره ،منم به خدا دوسش دارم ، ولی گاهی ...

میدونم خب مادرشی جز تو عزیزتر کیه براش قطعا هرطور باشی دوست داره ولی واقعا بزرگتر میشه اینا یادش میاد ناراحت میشه

هربار اعصابت خورد شد با خودت بگو فهمش مثل تو نیست درکی از شرایط نداره پس گناهیم نداره بخوای بزنی 

انشاالله خدا شفاشون بدهولی چله حق شناس عالیه و معجزه میکنه.

ممنون از دعای شما ،ان شاءالله،خیلی  دوست دارم این چله رو بگیرم ولی فکر کنم شرایطش خیلی سخته

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

توی موقعیتی که میخام نیستم اونموقع که من دانشگاه دولتی درس میخوندم قبول شدن خیلی سخت بود من منطقه محروم بودم با کلی تلاش قبول شدم الان اکثر همکلاسیم یا مهاجرت تحصیلی کردن یا مهاجرت شغلی چون رشته ما جز تاپ هاست برای مهاجرت ولی من بعد تموم شدن درسم شدم کمک خرج خانواده چون مجبور بودم و وضعیت مالی اونا یهو ضعیف شد گاهی میگم کاش یکم خودخواه بودم الان موقعیت بهتری داشتم وقتی همکلاسیای سابقم رو میبینم چقدر موفق شدن و من تازه در حال یادگیریم الان بعضی وقتا این حس نمیزاره درست تمرکز کنم

راستش آره😶سالی ۲.۳بار فقط میرن کوه . ولی هر دفعه حداقل ۳روز حداکثر ۱هفته☹

پس بنظرم خیلی فشار نیار بهش اعصاب خودتم خورد نکن اونم کارش فشار میاره بهش حق داره یسری تفریح و کارا داشته باشه 

توعم با دوستات برو بیرون به بند آقا نباش حالا شایدم میری پس به اونم حق بده ک بره(اینا وقتی درسته که به طور کلی با توعم میره تفریح و سفر اینا نه که تفریحاش فقط با رفیقاش باشه)

مشکلات زیاده ،ولی الان مشکلم اینه دخترم تنبله و من همش از کوره در می رم و عصبیم و امروز خیلی زدمش از ...

سعی وقتی عصبی میشه از دخترتون فاصله بگیرید ،مثلا برو آشپزخونه ،یه لیوان آب بخور ،پشت میز بشین و ...

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

وقتی من نمیرم چرا اون ۳.۴شبانه روز بره با دوستاش؟مجردی نمی فهمی چی میگم☹

اره خبواقعا نمیدونم  

شاید تو بخوای ۳ شب خونه نباشی اول و اخرتو یکی میکنن حرف میشنوی ولی اون چون آقاعه نهایت دوتا تشر ک چرا نیومدی

بیشتر فرهنگمون چرته بخاطر اون هرچیم بگی یه برچسب میچسبونن

توی موقعیتی که میخام نیستم اونموقع که من دانشگاه دولتی درس میخوندم قبول شدن خیلی سخت بود من منطقه مح ...

الان اینطور میگی ولی خب اونموقع دلت میومد اونارو با اون وضع ول کنی بری و کمک نکنی؟

عادیه خب مقایسه میکنی ولی شرایط تو و اونا یکی نبوده