2777
2789

مشکلات زیاده ،ولی الان مشکلم اینه دخترم تنبله و من همش از کوره در می رم و عصبیم و امروز خیلی زدمش ازش معذرت خواهی هم کردم ولی عصبی که می شم حالت جنون بهم دست می ده ، از خودم بدم میاد

فکر تاپیک آخرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم یک روز بمون گفت نه دو روز می مونم . گفتم موندی دیگه نیا جوابت نمیدم . روز دوم زنگ زد ۲بار جواب ...

با مادرشوهرت اینا تو یه شهرین؟

حالا چی میشد اول به خونه زندگیش سر میزد بعد میرفت خونه مامانش تورم میبرد

با مادرشوهرت اینا تو یه شهرین؟حالا چی میشد اول به خونه زندگیش سر میزد بعد میرفت خونه مامانش تورم میب ...

تاپیکم دیگه جوابشو نمیده😡

رو بخون می فهمی...دوره تو شهر ما نیستن ۳.۴ساعت فاصله . جادشون هم خررراااب. روستاس.

مشکلات زیاده ،ولی الان مشکلم اینه دخترم تنبله و من همش از کوره در می رم و عصبیم و امروز خیلی زدمش از ...

تو هرچقدرم معذرت بخوای اون یادش میمونه همه اینا

نکن واقعا دیدی عصبی میشی پاشو برو بیرون خب بچس چه میفهمه اخه

اینکه چند نفر از نزدیکترین آدمهای زندگیم بهم نارو زدن. فکر اینکه فشار اقتصادی خسته م کرده. خانواده شوهر خسته م کردن که مدام از شوهرم پول میگیرن و برای هرکاری منتظرن بره حمالی کنه. از اینکه چیزهایی اخیرا دیدم که داره دیوونه م می‌کنه. توی زندگیم تا این حد افسرده نبودم خیلی دلم گرفته 🥲😔😭

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
تاپیکم دیگه جوابشو نمیده😡رو بخون می فهمی...دوره تو شهر ما نیستن ۳.۴ساعت فاصله . جادشون هم خررراااب. ...

یکم دارم از طرف اون به قضیه نگاه میکنم حق داره اونهمه راه با اون جاده خراب میره حق بده یه چندروز بمونه بعد بیاد پیشت شاید نباید خیلی گیر میدادی حالا میگی یه روز کنارت بوده بعد رفته

یکم دارم از طرف اون به قضیه نگاه میکنم حق داره اونهمه راه با اون جاده خراب میره حق بده یه چندروز بمو ...

۲شب بیشتر خونه باباش و داداشش نبود! 

الان ۳شبه رفته با دوستاش کوه شکار هنوز هم برنگشته😞

تو هرچقدرم معذرت بخوای اون یادش میمونه همه اینانکن واقعا دیدی عصبی میشی پاشو برو بیرون خب بچس چه میف ...

قربونش برم با اینکه من عصبیم و گاهی می زنمش ولی منو خیلی دوست داره ،منم به خدا دوسش دارم ، ولی گاهی نمی تونم کنترل کنم خودمو، مثلاً عصر کار داشتم گفتم ۱۰ دقیقه ای کارم تموم می سه میام سر درست کمک می کنمت،بماند چقدر غر زد که من درس دارم تو باید الان بیای و...بعدش من رفتم سر درسش این رفته اون ور داره گریه می کنه که من بی سواد می مونم تو کمکم نکنی و ...دیگه ۹ سالشه یعنی نمی فهمه من اون لحظه کار واجب داشتم ،منم وحشی شدم و زدمش ..خودم می دونم خیلی وحشتناک می شم و حالا حالا ها آروم نمی شم