بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر بی پولی مردم بدبختیاشون اونهایی که تو هفته گذشته داغ جوون دیدن،بابام که باز نشسته اس و توی خرجش مونده،دخترم که کلاس دوازدهمه و باید هم امتحان نهایی بده هم کنکور
اینجا 10 بار تاپیک زدم راجب این موضوع 90 درصد گفتن شبیه نیستی اصلا ولی وسواس ذهنی گرفتم دیگه کارش نم ...
دوست عزیز من رفتم تاپیک های قبلی ات رو دیدم. بی تعارف بهت میگم چشمات اصلا ریز نیست. و اصلا شبیه افغانی هام نیستی. شاید چون تو این سن داشتی کار میکردی فکر کردن که افغانی هستی. چون اکثر جوان های ۱۸ساله مثل تو تیپ و استایل متفاوتی دارن. من تحسینت میکنم که تو این سن داری کار میکنی. این نشون دهنده مسئولیت پذیر بودن شماست. این هم که تیپت به جوون های علاف این دوره شبیه نیست هم تحسین برانگیزه. چون من خودم استایل اونها رو نمیپسندم. اینکه بقیه بهت گفتن افغانی رو از قیافه ات نبین. این رو صادقانه برات گفتم. قیافه شما عین ۸۰ درصد مردم ایرانه. اینکه ساده میگردی و اهل ادا الکی های دهه هشتاد ها نیستی باعث شده مردم بهت اشتباهی حرف بزنن. بهت این امیدواری رو میدم که چند سال دیگه به بهترین درجات میرسی چون از الان دنبال رزق حلالی بر خلاف همسن هات که اکثرا دنبال چیزهای بیخودن