2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووووف هزار مشکل 

یکیش، مادرم تو روستاس دسترسی به هر چیزی نداره ، پدرم هر روز میره شهر ولی خرید نمیکنه برا مادرم ،اونم زنگ میزنه به من براش بخرم ،میگه بخر بعدا پولت میدم ، اوایل انگار خجالت میکشید زود پولمو میداد منم ازش نمیگرفتم ،اما جدیدا انگار داره سو استفاده میکنه میگه بخر ،میخرم ولی پولم نمیده . البته بگم زیاد نیست مثلا ۵۰۰ اینا .

نکه پول نداشته باشه قایمکی جمع میکنه ۳تومن اینا ولی میبره از وانتی قسطی چرت و پرت میخره .

بعد چیزای واجبش باید من بخرم .

فکر دیگه م ،نگرانی برای آینده دخترام .

فکر بدی ، خاک تو سرت چه چاق شدی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
انتظارش نداشتم دیگه پیش خودم میگفتم این با همه آدما فرق داره

من امروز متوجه شدم ی نارو از ی آدمی خوردم که اصلا باهاش کاری نداشتم... تو چه اتفاقی برات افتاده؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
فرش سفارش دادم ولی از طرحش دودل شدم احساس میکنم خیلی قشنگ نبود چند شب از غصه معده درد گرفتم

منم ۲ ساله سر فرش حرص میخورم ،سفارش دادیم ، بعد که آوردن تو فرش فروشی گفتم باز کنید ببینم ،کثافت یکیشو باز کرد ،گفتم اون یکی باز کنید ،گفت دیدید دیکه اونم همینه ، 

بعد آوردیم خونه یکیش روشن تر از اون یکی . ۷ سانت هم از اون یکی بلند تره .

خدا ازشون نگذره گردن نگرفتن.

الان دو ساله حرص میخورم .

طرح افشان دلفینی ،بزنی گوگل میاره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
وضع مالیمون خیلی خیلی خرابه دندونم آبسه کرده تازیرچونم هیچ‌یک نداریم هیچی هم خودم هم شوهرم مریض

تو بهداشت اینا درست نمیکنن؟اون هزینه شو نمیدونم ولی از مطب باید خیلی کمتر باشه

وضع مالیمون خیلی خیلی خرابه دندونم آبسه کرده تازیرچونم هیچ‌یک نداریم هیچی هم خودم هم شوهرم مریض

پنج واحد عسل دو واحد نمک قاطی کن خمیردندون بشه روزی یکی دو مرتبه استفاده کن خیلی موثره