2777
2789
اولااستاترشاهدبودبعدم حاضرم مقصربشم جریمه بدم اماهمچین ادماییوادب کنم

ازین بدتر فحشی نیست که به یک نفر بخوای بدی، اگه میگفت دزد بهتر بود تا اینکه محتویات مغزشو به یک زن نسبت بده

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یعنی مرده گفت هرزه خانومه هم در کمال ارامش گفت من که کرایمو دادم؟اسکل بود؟

ن بچشو کار گداشت با ساکش ‌نار من رف جوابشو داد و گریه هم میکرد بعدم زنگ زد ب شوهرش بیاد

من فک میکنم نباید زنگ میزد شوهرش زنگ میزد ب تاکسیرانی نمیدونم شایدم کار درستی کرده بدون اجازه همسرش اقدام نکرده

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاش بودم میگفتم منو با خواهر مادرت اشتباه گرفتی شیشه های ماشین و استخوناشم خورد میکروم مرتیکه عوضی

نه نباید وقتی یک مرد توهین کرد به زن های هم جنس خودمون توهین کنیم ، باید قانونی عمل کنیم . فیلم و عکس بگیریم . بعد شکایت کنیم . اگه هم فحش بدیم که حقمونه فحشی بدیم که خود مرد و جنسیت مرد رو نشانه بگیره.

چند روز پیش تو اینستا فیلمی دیدم که یک زن داشت فحش میداد به یک مرد و مرد ازش تو ماشین فیلم میگرفت .ه ...

اره فکرکنم دیدمش خانمه هی میگفت فیلم بگیرلگدمیزدبه ماشین؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چند روز پیش تو اینستا فیلمی دیدم که یک زن داشت فحش میداد به یک مرد و مرد ازش تو ماشین فیلم میگرفت .ه ...

ینی مرده از زنه فیلم گرفته بوده

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ازین بدتر فحشی نیست که به یک نفر بخوای بدی، اگه میگفت دزد بهتر بود تا اینکه محتویات مغزشو به یک زن ن ...

اره واقعا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زنگ میزدی ۱۱۰ خودتم وایستادی به عنوان شاهد.فحش ناموسی شلاق داره.حالا شوهرش بیاد که درگیر میشن خطرناک ...

همونو میگم

ن بچشو کار گداشت با ساکش ‌نار من رف جوابشو داد و گریه هم میکرد بعدم زنگ زد ب شوهرش بیادمن فک میکنم ن ...

هیچ زنی اونقد بی وجود نیس کسی بهش بگه هرزه مثل ماست نگاش کنه

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

نه نباید وقتی یک مرد توهین کرد به زن های هم جنس خودمون توهین کنیم ، باید قانونی عمل کنیم . فیلم و عک ...

نه ببین

ما وقتی به یه نفر میگیم مادر ج‌.‌..ده،یعنی اون شخص مادر ج...ده اس

نه این که مادرش ج...ده اس

نمیدونم چطوری توضیح بدم😂😂😂

و به شخصه در کل مادر این جور آدما رو همجنس خودم و قابل احترام نمیدونم

پدراشونم که بدتر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بعد این میره تو هیئت واسه ائمه و امام حسین سینه میزنه حق الناس مهمتر از حق الله و حق ائمه س

چه ربطی داره؟ 

خیلی مسخره اس که ربطش دادین به امام حسین (ع) و ائمه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ینی مرده از زنه فیلم گرفته بوده

آره مرده راننده ظاهراً مزاحمت و آزار به زنه رسونده بود بعد راننده زن اومده پایین به ماشینش میزد و فحشش میداد.

این فیلم از زن و ماشینش گرفته بود و پخش کرد تو اینستا . اینقدر جرم سنگینیه این کار فکر کنم شیش ماه حبس . بازی با آبروی مردم و همچنین شلاق . حتی اگه اون زن مقصر باشه .