2777
2789
تاکسیاکد دارن..برای همین موارد که اگر تخلفی کردن مسافر راحت بتونه پبگیری کنه

من همیشه شماره پلاکشونو میبینم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه مادرش چیه اون لجن به ما زنا فحش میده ما هم در جواب به مادرش که یک زنه!!

ننه شم مث خودشه

تجربه بهم ثابت کرده بچه ها تا حد خیلی زیادی کپی ننه باباشونن

نطفه که خوب باشه جلوی خیلی چیزا رو میگیره

مثال پسر نوح و پیغمبرا رو هم نزنین😂

من شدیدا به ژن و نطفه اعتقاد دارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نمی‌دونم ولی خب باز داریم به یک زن توهین میکنیم که اصلا حضور نداره . فحش مردونه هم داریم که رشته این ...

مردونه شم میدیم😂

ولی در کل من مادر و پدر اینجور مردا رو لایق احترام نمیدونم

مطمئن باش یه جا گند زدن که بچشون اینه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من که باور نکردم تاپیکشو

خیلی این آدما زیادن من دست دختر خاله دو ساله مو گرفته بودم تو بازار مشهد راه می رفتیم یکدفعه دیدم بچه زد زیر گریه و جیغ زد یه نامزدی دستش رو با سیگار سوزونده بود و من هم بچه بودم و نتونستم از خودم دفاع کنم ولی امیدوارم هر جا هست پایان مرگش با سوختن و اتیش گرفتن باشه 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

دقیقا چون یاد گرفتن اگر یه مرد خطایی کرد به مادرش فحش بدن ریشه‌ی زن ستیزی هر روز داره کلفت تر میشه د ...

فحش های مردونه هم هست باید اونا رو بگیم . مردا هر توهین جن سی و‌ فحشی به ما زن ها میدن و دست و بال ما رو با چیزی به اسم حیا این موقع ها میبندن، سوال این جاست با مردی که حیا نداره خودش و به ما فحشی داده که یعنی ما بی حیا هستیم ، نباید فحش آبدار داد ؟ باید مردا هم بترسن که توهین کنند چون باید بفهمن ما زن ها بهشون فحش میدیم و بلدیم جوابشون رو‌بدیم.

ننه شم مث خودشهتجربه بهم ثابت کرده بچه ها تا حد خیلی زیادی کپی ننه باباشونننطفه که خوب باشه جلوی خیل ...

نظرت راجب بابک خرمدین یا شاهرخ و سمیه و خانوادشون چیه

هزار مورد اینطوری هست اصلا ربطی نداره

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

خیلی این آدما زیادن من دست دختر خاله دو ساله مو گرفته بودم تو بازار مشهد راه می رفتیم یکدفعه دیدم بچ ...

نمیگم از این نخاله ها نیس اتفاقا زیاد هست

واکنش خانومه عجیب بود

بهش گفته هرزه نه اعتراضی نه جیغی نه حرفی در کمال ارامش گفته کرایمو دادم

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

حالا بالاخره بارها سر چیزهای دیگه پیش اومده توهین کردند .‌شاید اصل قضیه رو تغییر داده . ولی واقعیت ه ...

این کاربر کلا تو همه تاپبکا خودشو نشون داده

اهمیت ندید

یکی دیگشونم تو همین تاپیک هس

احتمالا فامیل رانندن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

داستان زیاد تعریف میکنی با مبالغه زیاد

🧵🪡

نخ سوزن خدمت شما و کاربری دیگتون @ابر_رنگین‍ 

🤣😅😂😅🤣😅😂😂