2777
2789
نه ببینما وقتی به یه نفر میگیم مادر ج‌.‌..ده،یعنی اون شخص مادر ج...ده اسنه این که مادرش ج...ده اسنمی ...

گناه مادرش چیه اون لجن به ما زنا فحش میده ما هم در جواب به مادرش که یک زنه!!

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خودش هرزه بوده فکر کرده همه هم صنفش هستن واقعا متاسفام کاش یه قانونی بود این آدما رو با سوزن هوا بکشیم 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

ازین بدتر فحشی نیست که به یک نفر بخوای بدی، اگه میگفت دزد بهتر بود تا اینکه محتویات مغزشو به یک زن ن ...

خودم ی بار پنج کیلو به گرفته بودم راننده میگف کرایه ی تفر دیگه رو باید حساب کنی گفتم ن اینکارو نمیکنم

پیاده شدم بعدی رو سوار شدم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

گناه مادرش چیه اون لجن به ما زنا فحش میده ما هم در جواب به مادرش که یک زنه!!

دقیقا 

چون یاد گرفتن اگر یه مرد خطایی کرد به مادرش فحش بدن ریشه‌ی زن ستیزی هر روز داره کلفت تر میشه در جامعه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

نه ببینما وقتی به یه نفر میگیم مادر ج‌.‌..ده،یعنی اون شخص مادر ج...ده اسنه این که مادرش ج...ده اسنمی ...

نمی‌دونم ولی خب باز داریم به یک زن توهین میکنیم که اصلا حضور نداره . فحش مردونه هم داریم که رشته اینجا بگیم . ولی زن ها هم باید بگن تا مرداد حساب کار دستشون بیاد خودشون رو کنترل کنند فحش جن سی به زن ها ندن.

خودم ی بار پنج کیلو به گرفته بودم راننده میگف کرایه ی تفر دیگه رو باید حساب کنی گفتم ن اینکارو نمیکن ...

اینا تو خونه شون چه هیولایی هستن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃