عباس_بوعذارo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 926 عنوان امروز یکی دیگه از حق و ناس دادم 293 بازدید | 23 پست من بچه که بودم یه چند تا ته گچ از مدرسمون اوردم امروز رفتم دو تا ماژیک آبی و مشکی خریدم دادم به مدرسه پون دیگه تخته ها وایت برده بنظرتون خوبه نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره دیروز | 12:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1349 😂😂 نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀
madarekhoub عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 6106 همیشه صدقه هاتونو به نیت رد مظالم بدید.آفرین کار خیلی خوبی کردی. دمت گرم. همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24407 منم تو بچگی خیلی دزدی کردم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
madarekhoub عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 6106 اسی امضات چی میگه این وسط. همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.
zohinaz عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1618 همیشه صدقه هاتونو به نیت رد مظالم بدید.آفرین کار خیلی خوبی کردی. دمت گرم. یعنی چی؟
عباس_بوعذارo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 926 اینو قبلا تاپیک زدی اره خوبه برای بچه ها اره اون زمان گفتم میخوام این کارو کنم امروز کردم ولی به جای سه تا دو تا خریدم چون پول نداشتم همش میگم نکنه باید سه تا میدادم 🫠 نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره