از این به بعد به شوهرت بگو هر موقع زنگ زد گوشی رو بده شما هم حرف بزنی . که بعدا نتونن گله کنن . اگه چیزی گفتن بگو اندازه پسرتون باهاتون حرف میزنم دیگه. دیگه اون وقت نمیتونن فقط به شما انتقاد کنن . و بیخیال میشن.
من یه مدت شماره پدرشوهرمو نداشتم🫢 اصلا زنگ نمیزنم مگراینکه کار داشته باشم. با پدرشوهر آدم چ حرفی داره بزنه آخه
حالا پیرمرد گفته ینی دوستت داره سعی کن هفته ای یه بار زنگ بزنی
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خودتو ازشون بکش کنار تو جمعشون نرو اونا میخان بکشنت تو جمع ازت کار بکشن حرف بارت کنن به شوهرت هم مدا ...
اره همش میگن چرا نمیای روستا اون جاری اونقدرباهام حسود شوهرش تا منو میبینه تیکه بارون میکنه منو یکسره توجمع منو میخواد ضایعکنه زنشم کیف میکنه چندباری جوابش و دادم ولی بعد گفتم جوابش وندم محل ندم تا دیگ خفه شه حالا بعضی اوقات تیکه میندازه نگاشم نمیکنم دوبار رفتم روستا مادرشوهر داشت پرومیشد انکار من بچه روستام باید کار کنم اونجا دیگ نرفتم شوهرم راه دور کارمیکنه منم بدون شوهرم سختمه برم اپنجا همه با شوهراشون هستن کن تنها میشینم اوناهم هی تیکه میندازن😒😞
اخه من باهاش کاری ندارم انگارخواهر شوهر عیدی برام اوردن عید اومده تو خونه بابام باهام بحث میکنه تو چرا به من زنگ نمیزنی واقعا ی همچین ادم خری چی باید گفت؟
فک میکردم الکی میگن بعضی ها درمورد خونواده شوعر تا اینکه عقد کردم نفرت انکیزتر جاری حسود حالم ازش به ...
من همسرم از همه نظر عالی و با شخصیت و با شعور و جنتلمنه ولی همیشه دعوا و بحث مون سر خونواده آشغالشه بازم اون طرف منه و خوب برخورد میکنه ولی من خیلی خیلی حرص میخورم و از اینکه چرا بحث درست کردم سر اون عوضیا خیلی حالم خراب میشه