2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون پدر و برادرشو برای کاری ک اونا دارن ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 53 پست

والا من بودم خودمم برا تو راهشون یه چیزی میدادم و حتما به شوهرم سفارش میکردم بهترین رستوران ببرتشون...چون در واقع مهمون منم بودن...پشت سرشونم صدقه میدادم اتفاقی براشون نیوفته بار ها شده شوهرمم پول نداشته خودم براش میفزستادم کم نیاره دیگخ هرکی یه خصلتی داره ممکنه شما بخاطر پرس غذا ناراحت بشین ... مادر،شوهر پدر شوهر کسی بودن که همسر منو بزرگ کردن قددرانشون هستم که یه پسر معتاد بیکار بهم تحویل ندادن حتی اگه بد منم بخوان همسرم وظیفه داره بهشون برسه چه اشکال داره 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
عزیزم شوهرم مهمون اونا بوده

چون ماشین شوهرت بود و راننده بود

برعکسش بنظر میاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ عزیزم ایشون تاپیک زده من جواب دادم بعدش توهین میکنهلطفا به این کاربر که سه تا کاربری فعال ...

شوهرش ۲پرس غذا خریده

میخواد جاش یه سایت قورت بده

حالا واسه این ۲پرس غذا خودش نکشه خوبه

چقدر خسیسی دو پرس غذا چیه که انقد ناراحت شدی، خودتو بزار جای شوهرت پدرتون جایی ببری غذا بهشون نمیدی

من باشیم پدری ک عمل کردم نیومد دیدنم،بچه م دنیا اومد بعد شش ماه اومد و اصلا جایی نمی‌برم 

شوهرش ۲پرس غذا خریدهمیخواد جاش یه سایت قورت بدهحالا واسه این ۲پرس غذا خودش نکشه خوبه

عزیزم این کاربر با همسایه و مادرجاری و پسر شوهرشو و همسایه مادرشوهرشو و کلا همه و همه درگیره

کاربر ترانه بهاره

پروااااااااانه

و مامان پرهام هستم 

کاربری های این دوستمون هست

یه جا سه تا دختر داره

یه جا یدونه پسر داره

وضعیت روحی جالبی نداره بنده خدا

والا من بودم خودمم برا تو راهشون یه چیزی میدادم و حتما به شوهرم سفارش میکردم بهترین رستوران ببرتشون. ...

عزیزم از هشت سالگی فرستادنش سر کار تا براشون پول بیاره

برای عالم و آدم دارن برای ما نه

عروسیمون شوهرم ماشین دربست براشون گرفت تا بیان

عزیزم از هشت سالگی فرستادنش سر کار تا براشون پول بیارهبرای عالم و آدم دارن برای ما نهعروسیمون شوهرم ...

خب اگه نمیفرستادن الان شما هم تو رفاه نبودی....دوست داشتی شوهرت بیکار ولگرد بود هیچی نداشت....البته که من نمیتونم تفکر شمارو عوض کنم چون گفتین اگه جای من بودین چکار میکردین جوابتو دادم شمام سخت نگیر خداروشکر کن همسرت داره موفق یاشی یاعلی

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
من باشیم پدری ک عمل کردم نیومد دیدنم،بچه م دنیا اومد بعد شش ماه اومد و اصلا جایی نمی‌برم

عزیزم دلتو بزرگ کن ،منم دوبار بچه دار شدم بعد چند ماه مادر شوهرم اومد،هزغر تا گرفتاری داشتیم یه دفعه باباش نگفت حالتون چطوره ولی باز با این حال میگم هر چی باشه پدر مادرشن

زنگ میزنن بیا ما رو ببر اینجا مار و ببر مسافرت این و لازم داریم تهیه کن بیار اصلا نگم برات از درک ند ...

خودت جلوشون و بگیر.هر کس بیش از حد سواستفاده کنه باید حد و حدود یاداوری کرد.با خانواده ات صحبت کن .