2777
2789
عنوان

اگه دو تا برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 51 پست
دلیلتو میشه بگی

ازدواج کردن که میشه با یکیشون ازدواج کنی ولی مشکلات بعدا پیش میاد. ممکنه بعدا شوهرت به تو و برادرش شک کنه یا بعدا اگر جاری دار شدی و فهمید شوهرش قبلا خواستگارت بوده بهت بد نگاه میکنه و حتی ممکنه بهت تهمت بزنه ووو

[QUOTE=400810557]اره[/QUOTEباهم که نیومدن دیدم داداش بزرگه خواستگار دخترعموش بود جواب ردداد چندسال اومد و فت فایده نداشت داداش کوچیکه رفت جواب بله داد الانم زندگی میکنن داداش بزرگه ادم بداخلاقی بود ولی کوچیکه ادم نرمالی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواسته یا ناخواسته رو زندگیت تاثیر میذاره.

اره فکر میکنم اگه طرفم اون قدر عاقل و فهمیده نباشه حس بد دلی یا شایدم حسادت تو دلش جونه بزنه

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

عاشقتن؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

دوسه مورددیدم که بله داده...دختره بااونیکی بعداخیانت کرده...یکیشونم انقدر شوهرشوبااون یکی مقایسه کرده طلاق خریدن...یکیشونم پسره خودکشی کرد از دست زنش...یکیشونم طلاق گرفت 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
[QUOTE=400810557]اره[/QUOTEباهم که نیومدن دیدم داداش بزرگه خواستگار دخترعموش بود جواب ردداد چندسال ا ...

الان زندگی خوبی داره؟ 

الان زندگی خوبی داره؟

به یه نفر اکتفا نکن مگه شوهر قحطه بنظرم جواب رد بده خودتو تو دردسر ننداز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به یه نفر اکتفا نکن مگه شوهر قحطه بنظرم جواب رد بده خودتو تو دردسر ننداز

خانوادم میگن اشکال نداره به یکیشون حواب بده 

چ خانواده ای داره یه بزرگتر نبود بگه دو نفر از یک نفر خواستگاری نکنید؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ولا خودت میدونی ولی مطمئن باش زندگیت تو دردسر میفته ...معلومه راضی هستی دنبال تایید بقیه ای نه درباره مشکلات گفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همزمان؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ازدواج کردن که میشه با یکیشون ازدواج کنی ولی مشکلات بعدا پیش میاد. ممکنه بعدا شوهرت به تو و برادرش ش ...

منم همین فکرا میکنم 

فقط در ی صورت میشه بله گفت ک یکی رو دوست داشته باشی

ولی ی جوری هست چطور میشه دوتا برادر بیان خواستگاری مثلا اولی بیاد بگی نه بعد اون یکی بیاد مگه پدرو مادرشون میان دوباره خواستگاری؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!