بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
من اصلا نمیفهمم پدر و مادر اون پسرها نمیگن چه کاریه؟ خود اون پسر ها نمیگن ما از یه نفر خواستگاری نکنیم؟ شبیه فیلمهاس
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
تویه فامیل ما یه پسر اول رفت خواستگاری خواهر بزرگه ولی دختره رو نپسندید بعد از چند سال رفت خواستگاری خواهر کوچیکه ازش خوشش اومد و ازدواج کردن الان باید ببینی چه وضعیتیه ارتباطشون کاملا قطع شده خواهر کوچیکه به بزرگه شک داره خواهر بزرگه همش با تیکه و کنایه حرف میزنه و خواهر کوچیکه رو خراب میکنه شوهراشونم با هم جنگ دارن فکر کن خواهر کوچیکه همش تویه فامیلش تحقیر میشه که این پسره قبلا خواستگار خواهرت بود خجالت نکشیدی باهاش ازدواج کردی مگه خواهرت چه عیبی داشت که نگرفتنش ولی تو رو گرفتن وووو
من اصلا نمیفهمم پدر و مادر اون پسرها نمیگن چه کاریه؟ خود اون پسر ها نمیگن ما از یه نفر خواستگاری نکن ...
والا انگار ک با جفتشون میتونه ازدواج کنه😐 یا مثلا خانواده خبر ندارن اینا جدا زندگی میکنن نفهمیدن اون یکی رفته خاستگاری یا تو کاراشون با هم لج دارن
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
فقط در ی صورت میشه بله گفت ک یکی رو دوست داشته باشیولی ی جوری هست چطور میشه دوتا برادر بیان خواستگار ...
بنا به دلایلی بعضی خانواده ها فقط میخوان یه وصلت و پیوندی بینشون باشه و یه دختر رو از خانواه مقابل بگیرن دیگه براشون فرفی نمیکنه کدوم پسرشون رو قبول کنن اینو قبول نکردن بعدی رو میارم