2777
2789
عنوان

اگه دو تا برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 51 پست
ولا خودت میدونی ولی مطمئن باش زندگیت تو دردسر میفته ...معلومه راضی هستی دنبال تایید بقیه ای نه دربار ...

😄 بخدا دیگه حوصله حرف و دردسر و ندارم 

خسته شدم دوس دارم زود تموم بشه این موضوع

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید همچین کاری کنن😐

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

چرا باید همچین کاری کنن😐

من اصلا نمیفهمم پدر و مادر اون پسرها نمیگن چه کاریه؟ خود اون پسر ها نمیگن ما از یه نفر خواستگاری نکنیم؟ شبیه فیلمهاس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

برا من اون موقع پسر عموی بزرگ ترم اومد خوانوادم گفتن بچه س و درس میخونه و .....

بعد ۵ سال برادرش پسر عموی کوچیکترم اومد اونم دبگه به دلایل مختلف رد کردیم 

من هردوتاشونو دوست نداشتم وگرنه اگه دوست نی داشتم و شرایطشون اوکی میبود قبول میکردم

نههههه تروخدااینکارو نکنبدبخت ترین میشی یکی پیش ما بود بدبخت شد

اره به خاطر همین داستانا  حواب منفی دادم 

وای به نظرت اگه دو تا داداشا ندونن چی؟ 

منم همین فکرا میکنم

تویه فامیل ما یه پسر اول رفت خواستگاری خواهر بزرگه ولی دختره رو نپسندید بعد از چند سال رفت خواستگاری خواهر کوچیکه ازش خوشش اومد و ازدواج کردن الان باید ببینی چه وضعیتیه ارتباطشون کاملا قطع شده خواهر کوچیکه به بزرگه شک داره خواهر بزرگه همش با تیکه و کنایه حرف میزنه و خواهر کوچیکه رو خراب میکنه شوهراشونم با هم جنگ دارن فکر کن خواهر کوچیکه همش تویه فامیلش تحقیر میشه که این پسره قبلا خواستگار خواهرت بود خجالت نکشیدی باهاش ازدواج کردی مگه خواهرت چه عیبی داشت که نگرفتنش ولی تو رو گرفتن وووو

من اصلا نمیفهمم پدر و مادر اون پسرها نمیگن چه کاریه؟ خود اون پسر ها نمیگن ما از یه نفر خواستگاری نکن ...

والا انگار ک با جفتشون میتونه ازدواج کنه😐 یا مثلا خانواده خبر ندارن اینا جدا زندگی میکنن نفهمیدن اون یکی رفته خاستگاری یا تو کاراشون با هم لج دارن 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من اصلا نمیفهمم پدر و مادر اون پسرها نمیگن چه کاریه؟ خود اون پسر ها نمیگن ما از یه نفر خواستگاری نکن ...

فکر کنم داداشا نمیدونن که او یکی هم همچین حسی و داره 

من که جیزی بهشون نگفتم اونا هم نگفتن 

اره به خاطر همین داستانا حواب منفی دادم وای به نظرت اگه دو تا داداشا ندونن چی؟

اونا نادون و بی عقلن‌ که جفتشون شدن خواستگار یه دختر 

مگه آدم قحطه؟

بعد ممکنه از لج بازی هم دیگه اومده باشن خواستگاری 

🤍
والا انگار ک با جفتشون میتونه ازدواج کنه😐 یا مثلا خانواده خبر ندارن اینا جدا زندگی میکنن نفهمیدن او ...

درست میگی عزیزم 

😄 بخدا دیگه حوصله حرف و دردسر و ندارم خسته شدم دوس دارم زود تموم بشه این موضوع

جواب رد بدهر

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
فقط در ی صورت میشه بله گفت ک یکی رو دوست داشته باشیولی ی جوری هست چطور میشه دوتا برادر بیان خواستگار ...

بنا به دلایلی بعضی خانواده ها فقط میخوان یه وصلت و پیوندی بینشون باشه و یه دختر رو از خانواه مقابل بگیرن دیگه براشون فرفی نمیکنه کدوم پسرشون رو قبول کنن اینو قبول نکردن بعدی رو میارم

اونا نادون و بی عقلن‌ که جفتشون شدن خواستگار یه دختر مگه آدم قحطه؟بعد ممکنه از لج بازی هم دیگه اومده ...

فکر نکنم اینطوری باشه 

فقط از دل هم خبر ندارن 

من که مردا درک نمیکنم، نمیدونم چی تو سرشون میگذره