2777
2789
عنوان

شوهرم بهم متلک گفت بیاین بگین چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگه یکی وسط خوردنم دخالت کنه بهم برمیخوره جواب میدم هرچی بیاد دم دهنم خب گفتی اونم این به ذهنش رسیده شاید خودش هم جوش داره و ناراحته نداشته باشه هم منم ناراحت میشم

برو دنبال زیباییت عزیزم من که رفتم کلی درمان کردم پوستمو هر بارم که میگفت ندارم میگفتم قبول ندارم پا ...

آخه واقعا نداره الان شزایطشو درک میکنم ولی درست میگی باید برم هرکار میخواد بکنه

اره بی فایدس

ای بابا جوش، هم معظل شده برامون منم طعنه زیاد شنیدم سر جوش عزیرم داروژ هورمونی نمیخوری شاید از اون باشه یا غذاهای ادویه دار و تند هم جوش میارن ناشتا آب خوردی شاید تاثیر داشت

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

آب زیاد بخور رو بالشتیتم هر هفته بشور کرم مرطوب کننده بزن و بعد ارایش ی دستمال پرز دار خیس کن کامل بچلون نمدار بکش صورتت کاامل پاک کن و دستمالتم با صابون بشور .. حتما حتما اب زیاد بخور هی برو دستشویی خیلی تاثیر داره سموم دفع میشه