2777
2789

داشتیم صبحونه می‌خوردیم یه چیزیو خیلی میخورد بهش گفتم عشقم کمتر بخور صورتت جوش دار میشه هان بعد خندید گفت مثل تو میشم ینی؟؟؟

بعد من یهو قرمز شدم هیچی نگفتم بغض اومد توی گلوم و اون تا این حرف رو زد متوجه اشتباهش شد کلی منت کشی کرد من جوابشو نمی‌دادم آخر سر هی میگفت بگو ناراحت نیسی بگو بخشیدی منو من تمومش کنم منم واقعا دیگ حوصلشو نداشتم گفتم باشه بخشیدم بعد کلی بوسید و اینا و تموم شد ولی رد حرفش  هنوز توی قلبمه خیلی ناراحت شدم دلم شکست راست میگه صورتم خیلی جوش داره و خوب نمیشه باید برم دنبال درمانش که اونم حالا شوهرم خیلی دستش خالیه از یک طرف میگم حقشه هرکار میخواد کنه بره از هرجا میخواد پول دربیاره آدمی که این حرف رو میزنه باید خرج کنه که پوستم خوب بشه و از طرف دیگه میگم بیچاره تا اون حرف رو زد متوجه اشتباهش شد و کلی معذرت خواست 

بنظرتون چیکار کنم ؟

درمانی که میخام برم دنبالش خیلی پول میخواد 

برم حالا و بیخیال شوهرم باشم ؟

یا صبر کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار به خورد و خوراکه مردا داری اونم اول صبحی ؟ 

تورو مگه جوش دار پسندت نکرد ؟ حالا یه زری زد ول کن بابا

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن