2777
2789
عنوان

دخترخاله م چهل و سه سالشه میخواد کنکور تجربی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست

یه دختر تو اشناها داشتیم 35 سالگی تازه تصمیم گرفت ادامه تحصیل بده و بعد پزشکی قبول شد و بعدش با یه مرد پزشک هم ازدواج کرد برای خودم جالب بود که یه تصمیم چقدر سرنوشت یه نفر می تونه تغییر بده 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مشورت خواستالبته مصممهمیدونی شوهرش هی از خانمای موفق دور و برش حرف میزنه اینم حسااس شده لیسانس ...

نکنه خودتی و میگی دخترخاله؟

حسم میگه واسه خودت میپرسی

ببین هروقت در هر سنی اگر حس کردی میتونی کار مفیدی برای خودت انجام بدی، انجامش بده. ضرر که نداره امتحانش. داره؟

والا مشورت خواستالبته مصممهمیدونی شوهرش هی از خانمای موفق دور و برش حرف میزنه اینم حسااس شده لیسانس ...

شوهرش چه کاره اس و چیه؟ به زنش احساس ناکافی بودن میده؟؟ اگه بتونه که خیلی خوبه چرا که نه

دلم براش سوخت

وقتی شما که دختر خاله شی مثل یه آدم از کار افتاده نگاهش میکنی وای به حال دیگران

مگه 43 ساله چشه؟؟؟؟؟

اتفاقا چون هدف داره خیلی موفق تر میشه تا یه کم سن و سال

از طرف من بهش بگو حتما برو و حتما ادامه بده راهت هموار باشه عزیزدل

وطن ای مادر غمدیده ام.......