2777
2789

گفت من تو دانشکده دیدمتون چن بار خواستم پیشنهاد بدم .

یه پسره هم اسم اون قبلا بهم پیشنهاد داده بود، منم رد کرده بودم دوست دخترش دیده بود و چن ماه بهم گیر داده بود.

منم همین که اون پسره جدید بهم پیام داد فکر کردم همونه. گفتم دوست دخترتون چن ماهه بهم پیشنهاد میده و اینم انکار کرد و بحث کردیم.

آخرش گفت من خیلی مهمه برام که اولین یه نفر باشم ولی شما انگار اینطور نیستی و کسی که درگیری ذهنی نداشته باشه و فکر میکردم بی حاشیه ای. حالا لزومی نمی بینم.

گفتم سوتفاهم شده و ماجرا رو توضیح دادم که دوست دختر پسره دیده پسره بهم پیشنهاد داده چن ماهه گیر داده.

الان کمی سرد شده. چیکار کنم؟

La

بلاکش کن 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی سردددد شد؟

تو رو خدا مث اسکلا دنبال پسر نیوفت

توضیح دادی که چی

انگار توضیحی بدهکاری ک ثابت کنی آدم خوبی هستی

اشتباه کردی

بگو من لزومی نمیبینم توضیحی ب شما بدم 

و بلاک

آخه وضعشون خوبه🥺

چون پولداره؟

فکر میکنی میاد میگیردتت؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چقدر برات مهمه این از اون پسراست که دوست دخترا ول میکنن و میرن اونی که مادرشون  پسند کرده ا فتاب مهتاب ندیده میگیرن خودت حروم این ادم نکن ... کسی بخواد با یکی بااشه هم حاشیه هاش هم اخلاق بد هم اخلاق خوب هم دردسرهاش باهم میخواد 

به کتفت چه ناز هم میکنه میخاستی بگی مگه قبولت کردم که حالا میگی لزومی نداره دمتو بزار رو کولت برو میمون

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

انقدر این پسرای بدرد نخورو برا خودتون بزرگ نکنید بعدا ضربه میزنن بهتون ... مگه چی گفتی یه مسله ساده رو توضیح دادی که سو تفاهم شده ، ولی اون زده به چه راهی؟ پسرایی که ازین  حرفا میزنن که اولین یه نفر باشمو و چی باشم  از همه بدترن . خداروشکر کن که سرد شده