دیده بودم عمدا شوهره رو بی ریخت و شلخته میکنن بعد ازدواج ولی از نزدیک طرز فکر این خانم ها رو ندیده بودم
عجب 😐😐😐
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
شوهر منم یه عمری باشگاه میره بالای منبر هم میرهمنم خیلی وقته مریض هستم و کورتون می خورم و کلا اندامم ...
الهی بگردم درکت میکنم شوهر من رفت ۸ تاندون ایمپلنت کرد میخوادمو هم بکاره منم از۱۸ سالگی رماتیسم دارم کورتون مصرف میکنم الان من ۴۰ هستم اون ۴۳ دست بهپوستم نمیتونم بزنم کلی کم موشدم پوستم خراب شده هیچ کارزیبایی هم بهم نمی سازه
ناراحت نشی برای خودت دارم میگم اینجوری منتظر هر چیز باش خدای نکرده حتی خیانت ...اینقدر ادم بی بند و بار تو جامعه هست که نیاز نیست همسرت بره باشگاه همینجوری هم قبولش دارن پس مشکل از تو اول خودت و باور داشته باش خوشگلیتو نکات مثبتتو بعد این فکرا همه از بیکاری پس خودتو سرگرم کن بعد برو دنبال انرژی مثبت برو باشگاه کلاس خودتو قوی کن و نشون بده که چقدر اعتماد به نفست بالاست و خودتو دوست داری اینجوری کسی جرات نداره ازت سو استفاده کنه
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
مردا جونشون وصله به باشگاه شوهر منم میره نمیشه کاریش کرد
چند سال بود نذاشته بودم بره. ی کارگر اومده پیشش الهی خیر نبینه به شوهرم گفته من این دور بر باشگاه نمیشناسم شوهرم برداشته صبح برده اونو که داخل باشگاه رفته خوشش اومده
به قول خودت رفت رو منبر جوری بزن تو پرش نتونه بلند پروازی کنه
شوهراتون تحفه نیستن یه باشگاه برن همه زنا و دخترا له له بزنن براشون
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اره بابا خدابزرگه من که همیشه اینجوروقتها توزندگیم یاد یه حدیث امام علی علیه السلام آرومم میکنه : ای فرزند آدم اندوه روز نیامده ات را به روز آمده ات نیفزا که اگر آن روز از عمر تو باشد خداوند روزی تو را می رساند
چند سال بود نذاشته بودم بره. ی کارگر اومده پیشش الهی خیر نبینه به شوهرم گفته من این دور بر باشگاه نم ...
خب مگه چیه آخه
باور کن اینا همش تو فکر توعه نه شوهرت
من اتفاقا ترجیح میدم شوهرم بره باشگاه تا پیش دوستاش
هم برای سلامتیش خوبه هم مشغولیت داره
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠