2777
2789
دائم شیرمیخوره چکاپ دادیم همه چیزش نرماله فقط مشکل تیروییدداره ژمناستیک میفرستادم بردم دوتادکترگفتن ...

اره ژیمناستیک نمیدونم‌چرا ولی منم از اکثریت شنیدم میگن نه

بهترین چیزی که برا قدش باشه همون والیبال ولی خب هر ورزشی باشه خوبه فوتبالی چیزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1ماهه 8سالش شده قدش متاسفانه 113

شربت رشد قد بگیر ویتامین

من پسرم ۶سالشه ۱۱۶هست رفتم مدرسه دیدم تو سه نفر جلویی وایستاده اعصابم خورد شد بردم دکتر

دکتر چک کرد گفت قدش متوسط رو ب بالاس قضیه صف رو تعریف کردم دکتره خندش گرفت گفت بچه رو کجا مدرسه بردی انقد قد بلندن😂

گفت قد بچت خوبه متوسط و نرماله بزار رشد طبیعیشو کنه اگر کنار نمیای ویتامین بدم برای تحریک رشد صفحه گفتم بده عامو مو کنار نمیام بده بچم سرش بخوره ب سقف😂

اره ژیمناستیک نمیدونم‌چرا ولی منم از اکثریت شنیدم میگن نهبهترین چیزی که برا قدش باشه همون والیبال ول ...

متخصص غددگفت چون بچه زیادخم وراست میشه دست وپاهاش قدش رشدنمیکنه توژیمناستیک والیبالم موندم توپ سنگین اینم کوچولوموچولو😩😩😩

ورزش ورزشواقعا تاثیر داره رو قد توی سن رشد

جالبه اصلا باشگاه و ورزش خوشش نمیاد و اینکه اصلا وقتم نمیکنه بره باشگاه چون به غیر از مدرسه دوتا کلاس دیگه م میره

کاش یه دکتر خوب تو تهران می شناختم میبردمش دکتر

شربت رشد قد بگیر ویتامینمن پسرم ۶سالشه ۱۱۶هست رفتم مدرسه دیدم تو سه نفر جلویی وایستاده اعصابم خورد ش ...

3ماهه شربت آرژین پلاس میدم فعلا3سانت رشدکرده پسرمنم جزکوتاهاست😩😩😩

جالبه اصلا باشگاه و ورزش خوشش نمیاد و اینکه اصلا وقتم نمیکنه بره باشگاه چون به غیر از مدرسه دوتا کلا ...

دکتر زیاد فایده نداره دوستای من چند تاشون رفتن

تابستونا سعی کنه بره خوبه

3ماهه شربت آرژین پلاس میدم فعلا3سانت رشدکرده پسرمنم جزکوتاهاست😩😩😩

من اسم شربته رو یادم رفته الان پاشدم اگر پستتو گم نکردم میگم

من خودم ۱۶۸هستم 

همسرم ۱۷۸

چون دوتا از عمهاش قدشون خیلی کوتاس میترسم زیر ۱۶۰ 

من اسم شربته رو یادم رفته الان پاشدم اگر پستتو گم نکردم میگممن خودم ۱۶۸هستم همسرشم ۱۷۸چون دوتا از عم ...

باشه گلم ولی مطمئنم این شربته دوتادکتربردم همین شربتوگفتن

چه شربتی منظورته؟

آرژیتال

ببین من مدرسه میرم مادر همین همکلاسینا بخدا همه قد کوتاه هستن تا سرشونم من نمیگم قدم بلنده متوسطم ۱۶۸_۱۶۹ اما اکثرا جایی میرم پیش بقیه وامیستم قدم ازشون بلنده 

اعصاب خورد شد اصلا اون رو تو صف بعد یه مامانه بخدا تا شونه منم نبود بچش مشاالله  چ قدی داشت