2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد بیاد خونمون ی هفته بمونه چ درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نطرم خیلی سخت‌نگیر که اذیت نشی بعدم کلی فحش به مادرشوهرت بدیهمان غذا عادی مثل پلو مرغ پلو خورشت و ...

اصلا تو مسائلمون دخالت نمیکنه چون شهر دیگن ما میریم خونشون میمونیم

بعضی وقتا بحثمون میشه اصلا دخالت نمیکنه انگار وجود نداره مگه اینکه شوهرم داد بزنه سرم اون موقع اونو دعوا میکنه میگه یواش خخخ

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ممنون از همه دوستان همون مرغ میذارم 

اتفاقا زرشک پلوهامم خوب میشن

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

امروز زرشک پلو با مرغ

یه روز قرمه

یه روز ماهی

یه روز قیمه 

یه روز میگو

قیمه بادمجون

یا خورشت بامیه یا آلو

خورشت مرغ

شام ها هم 

کوکو سیب زمینی

کوکو سبزی 

شامی

کتلت گوشت

کتلت شیرازی

سوسیس بندری

بندری مرغ

سالاد الویه

سالاد ماکارونی

خوراک مرغ

تخم مرغ ساده😁

اصلا تو مسائلمون دخالت نمیکنه چون شهر دیگن ما میریم خونشون میمونیمبعضی وقتا بحثمون میشه اصلا دخالت ن ...

خیلیم عالی گلم انشاالله بااین قلب مهربونت بهترینا برات رقم بخوره ولی برای نهار اولت زرشک پلو با مرغ یا سبزی پلو با ماهی به نظرم بهتر از خورشتیه از وعده بعد هرچی خودتون خوردین خوب اون بنده خدام میخوره

خیلیم عالی گلم انشاالله بااین قلب مهربونت بهترینا برات رقم بخوره ولی برای نهار اولت زرشک پلو با مرغ ...

خودشون نزدیک جنوبن ماهی و خیلی خوب درست میکنه من مثل اون نمیتونم اعتماد ب نفسم میاد پایین خخخ

بعد شوهرم ماهی دوس نداره

چون اولین مهمونی هست هر جور این بار ،برخورد کنی، عادت میشه و به همون سبک تا وقتی عروسشون هستی ازت انتظار میره.

میانه باش

زیاد خوش بگذره کار هر ماهت میشه پذیرایی یک هفته ای

بد بگذره خدا رو خوش نمیاد

باید چه تو غذا چه رفتار میانه باشی

درضمن روحیه ی خودت رو بسنج چه عادتی طایفه ی شوهر از رفتارت بگیرن و عادت بشه براشون، بعدها تو رو ناراحت نمی کنه، در اون حد رفتار کن

میانه

غذا هم مثل همیشه ی خودتون، فقط خودتون

جالبه واسه بقیه خیلی عادیه راهکار هم میدن یک هفته شخصی بیاد خونه دیگران زندگی شون کاملا مختل میشه

واسه ما اصصصصلا عادی نیس .‌ما مهمون نداریم شهرستان هیچکسو نداریم. اما اگر قرار باشه مادره طرف بیاد دیگه از شهر دیگه. دبگه یک هفته ادم تحمل میکنه.‌ 

parasoo1989@