2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد بیاد خونمون ی هفته بمونه چ درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 44 پست
واسه ما اصصصصلا عادی نیس .‌ما مهمون نداریم شهرستان هیچکسو نداریم. اما اگر قرار باشه مادره طرف بیاد د ...

ببین ب خاطر من کارشو انتقالی گرفت از خانوادش جدا شد با بدبختی خانوادمو راضی کرد حالا من ی هفته نتونم از مادرش پذیرایی کنم خیلی بی چشم و روم دیگه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

عزیزم خوش بگزره حسابی

زرشک پلو با مرغ

ابگوشت

قورمه سبزی

ماهی

جوجه کباب

اش رشته

کتلت

مرغ شکم پر

پیتزا

و... 

گلم خونت پر رونق من عاشق اینم مادرشوهرم بیاد خونم بهترین پذیرایی رو ازش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اولین مهمونی هست هر جور این بار ،برخورد کنی، عادت میشه و به همون سبک تا وقتی عروسشون هستی ازت ان ...

اصلا نمیاد این سریم ما خیلی اصرارکردیم گفت دو سه روز میام بعد شوهرم گفت ی هفته بمون براش بلیط رفت و برگشت گرفت

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

چون اولین مهمونی هست هر جور این بار ،برخورد کنی، عادت میشه و به همون سبک تا وقتی عروسشون هستی ازت ان ...

اره قسمت اول حرفات درسته واقعا. 

واسه ما انقد اینجوری شد ک اخر مادرهمسرم ی مقدار ب خودش اومدو گفت باید بدی های اون یکی عروسا میبود تا خوبیای تورو بفهمیم. تجربم بود . بدی های اونا عادت شده بود واسشون. 

parasoo1989@
عزیزم خوش بگزره حسابیزرشک پلو با مرغابگوشتقورمه سبزیماهیجوجه کباباش رشتهکتلتمرغ شکم پرپیتزاو... گلم ...

چقدر بعضیاتون مهربونید واقعا 

مرسی گلم

جالبه واسه بقیه خیلی عادیه راهکار هم میدن یک هفته شخصی بیاد خونه دیگران زندگی شون کاملا مختل میشه

خب وقتی پدر ومادر همسر آدم شهرستانن و میان شهرتون میگین برن هتل؟خب خیلی عادیه بیان خونه پسرشون بمونن

ببین ب خاطر من کارشو انتقالی گرفت از خانوادش جدا شد با بدبختی خانوادمو راضی کرد حالا من ی هفته نتونم ...

عزیزم ادما با هم فرق میکنن پدر و مادر خودم و همسرم رو سر ما جاداران 

من 15 ساله ازدواج کردم و دعای خیره بزرگتر ها رو کامل تو زندگیم دیدم 

عزیزم ادما با هم فرق میکنن پدر و مادر خودم و همسرم رو سر ما جاداران من 15 ساله ازدواج کردم و دعای خی ...

دقیقا من شوهرم بچه بزرگ خانوادس خیلی دوسش دارن اینم خیلی بهشون کمک میکنه

همیشه از ته دل دعاش میکنن

من همیشه میگم هرچ داریم و شانس اوردیم فقط از دعاهاشون

تو جنگ 12 روزه من هیچ خبری از شوهرم نداشتم و مطمئنم خدا ب خاطر دعای مادرش مراقبش بود

اولا ک خونه پسرشه قدمش رو چشم دوما ک الان من از شما پرسیدم بگین تایمش زیاد یا کمه؟

عاشقتم که🥰🥰🥰 عروس مهربون

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔