2777
2789
اره عزیزم دیدمبد عنوان کرد استارتشهمه به زمانش گیر دادن خب شاید یکی مول من سرعتش تو کار خونه رو هزار ...

بعد میایی براش تاپیکم می زنی ؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میایی براش تاپیکم می زنی ؟

نه نمیزنم 

ولی میگم دیگ استارتش بد عنوان کرد

یا نباید میگفت فلان متراژ فقط میگفت خونه رو کلا تمیز کردم و اینحوری همه بد برداشت نمیکردن..... 

یا هم اصلا تاپیک نمیزد بهتر بود برای خودش مخصوصا 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

اره ماهم جیبمون خالیه هم ذهنمون😂

خونه پدرشوهرم 250 متره ولی خونه من 70 متره بخدا سر سوزنی مهم نیست برام

حتی برادرشوهرامم خونه هاشون متراژش پایین200 نیستن

من برام مهم نیست

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

خونه پدرشوهرم 250 متره ولی خونه من 70 متره بخدا سر سوزنی مهم نیست برامحتی برادرشوهرامم خونه هاشون مت ...

انشاءالله خدابه شماهم میده 

مهم دل بزرگه واینکه ادم شادباشه

نه نمیزنم ولی میگم دیگ استارتش بد عنوان کردیا نباید میگفت فلان متراژ فقط میگفت خونه رو کلا تمیز کردم ...

منم شوخی کردم 

انشاءالله خدابزرگترشو به همه بده با دل شاد وسلامتی

عزیزم خوب لوستر ومجسمه .... چه ربطی به گرم شدن داره ؟؟الان مال ما 280 هست و تازه ساخت. پنجره ها دو ج ...

شوخی بود عزیزم 

خونه ی ما گرمایش ازکف وهمچنین بخاری داره مشکل گرما نداریم .....

حالا گیردادین به ۲۰۰متری...بابا همه ایران که تهران نیست..هزارتا شهر وروستا داریم که ۲۰۰ متر کاملا عادیه..تازه برای بعضی شهرا ۲۰۰ مترکمه..چون خونه ویلایی وحیاط داره..۷۰-۸۰ مترش میشه حیاط

پارسا پسرمامان😍
حالا گیردادین به ۲۰۰متری...بابا همه ایران که تهران نیست..هزارتا شهر وروستا داریم که ۲۰۰ متر کاملا عا ...

اره عزیزم 

دویست متر چیزی نیست 

اون بنده خدا منظورش اين بود كه ٢٠٠ متر رو تو ٤ ساعت تنهايي تميز كرده نگارشش يكم بد بود

زشته راجع بهش اينجور صحبت بشه 

و اينكه تو تهران و چند شهر بزرگ ٢٠٠ متر آپارتمان يا ويلايي ملك ارزنده حساب ميشه ولي تو شهرستان كه خيلي اين متراژ عاديه حتي ميشه گفت واسه ويلايي كمم هست

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
اون بنده خدا منظورش اين بود كه ٢٠٠ متر رو تو ٤ ساعت تنهايي تميز كرده نگارشش يكم بد بود زشته راجع بهش ...

ماهم دویست متریمون خیلی سخته گرم کردنش😅