2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چرا نمیخوایم قبول کنیم یسریا پولدارن خونشون بزرگه ماشینشون مدل بالاست.... ولی یکی بیاد بگه مست ...

چون ذهنمون فقیره 

چون چشم دیدن مال کسیو نداریم

فقیر اومدیم فقیر هم میریم

خودم کل خوپه پدرشوهرم بخام از زیرو رو تمیز کنم نهایتتتتت 4/5 ساعت میشه

شاید یکی تو کار سرعتش بالاس یکی پایین

دیگ این قضاوت نداره 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

نه کلی امکانات و لوستر ومجسمه و رادیات و‌....داره

عزیزم خوب لوستر ومجسمه .... چه ربطی به گرم شدن داره ؟؟الان مال ما 280 هست و تازه ساخت. پنجره ها دو جداره و اصولی ساخته بشه و رادیات نسبت به خونه باشه و پکیچ خوب، بالطبع گرم میشه حالا کدوم شهرین که از الان سردتون هست مگه اینکه اردبیل و... باشین. 

چون ذهنمون فقیره چون جشم دیدن مال کسیو نداریمفقیر اومدیم فقیر هن میریمخودم کل خوپه پدرشوهرم بخام از ...

اره ماهم جیبمون خالیه هم ذهنمون😂

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خونه ی ماهم توروستا سیصدو سی ونه متره

خونه پدرم ۱۰۰۰ متر بود تو یه روستای نزدیک شهر نهایت قیمتش سه میلیارد خونه ما هم همون حدودا هست قیمتش پس چرا براتون عجیبه وتاپیک میزنید واسه خونه ۲۰۰ متری ایشون نگفت که بالاترین نقطه تهرانه

پربازدید رو بخون گلمماهم خونمون همین متراژه ولی عقده نداریم

اره عزیزم دیدم

بد عنوان کرد استارتش

همه به زمانش گیر دادن خب شاید یکی مول من سرعتش تو کار خونه رو هزاره زود تموم کرده 

من خودم بشخصه ماری ک بقیه تو پنج ساعت تموم میکنن من تو 3 ساعت تموم میکنم

سرعتم تو کار بالاس

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214