2777
2789
عنوان

میشه بیاید ی تاریخ برای عقد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست

همین آخر هفته چهارشنبه یا پنجشنبه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک هاتون دیدم الان مهر محکمی بر این باور من بود خیلی سطحی و بچگانه داری رفتار می‌کنی من بقیه باید ...

بابا من که نمی‌خوام هر کی هر چی گفت عمل کنم

از این لحاظ گفتم که ایام فاطمیه س شاید این وسط یک تاریخ بشه پیدا کرد که خوب باشه معطل نشه نامزدم دیگه 

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

ما بگیم ۱۳دی خوبه مصادف با ماه رجب ولادت امیر المومنین علیه السلام

دیره 

مامانم سرطان خون داره 

شرایطش هر روز ی جوره 

۲۰آذر ولادت حضرت فاطمست

۲۰ آذر دیر نیست آخه اسی گفتن یه تاریخ نزدیک بهشون پیشنهاد بدیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

دیره مامانم سرطان خون داره شرایطش هر روز ی جوره

ببین عزیزم  اول اینکه خدا به مادرتون شفا بده دوم اینکه واسه این چیزها باید محضردار بری تاریخ مشخص می‌کنه نه شما خو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم ان شاءالله خدا به مادرت سلامتی بده💞🌹

خیلی سخته عزیز آدم مریض باشه

اینکه فوری عقد نکردی هم بنظرم اصلا اشتباه نبوده اصلا کاربرد درست صیغه محرمیت همینه واسه نامزدی

خیلیا رو دیدم تمام مدت نامزدی صیغه محرمیت میخونن نزدیک عروسی که همه چی اوکی بود و تاریخ عروسی مشخص میرن عقد میکنن

خودت رو اذیت نکن

سوالت باید اینطوری می‌بود بهترین تاریخ رو پیشنهاد بدین

آره بد مطرح کردم 

مگه تاریخ نزدیک دیگه سوال کردن داره یه آخرهفته اوکیه

بخاطر ایام فاطمیه پرسیدم

عزیزم ان شاءالله خدا به مادرت سلامتی بده💞🌹خیلی سخته عزیز آدم مریض باشهاینکه فوری عقد نکردی هم بنظر ...

مرسی عزیزم:)