فکرشو بکنید طرف تحصیلات آنچنانی نداره موقعیت شغلی بالایی هم نداره اونوقت از بچه انتظار داره مثلاً دکتر مهندس بشه
من نمیگم بیخیال باشن و اصلأ اهمیت ندن نه اتفاقاً تشویق و تلاش خیلی هم خوبه ولی خدایی دیگه حد و اندازه داره بذارید بچه هاتون نفس بکشن بذارید بچگی کنن سلامت روح و روان بخدا خیلی مهمتر از تحصیلات و دکتر مهندس شدنه
دم مدرسه زنه کتاب گرفته دستش تو اون سرما به دخترش که هنوز سوم دبستانه هی فشار میاره بخون بخون تند تند ازش سوال میپرسه که چی؟ مثلاً تو کلاس از همه بهتر باشه ، قیافه ی دختره رو باید میدیدید بخدا خستگی ازش میبارید قشنگ معلوم بود اون کتاب از دیروز دست مادره و هی مثل مته داره مغز دختره رو سوراخ میکنه
بچه ای که بخواد بخونه میخونه اصلأ نیازی به این همه فشار نیست من همسن اینا بودم خدا شاهده مامانم اصلأ نمیدونست چطوری دارم درس میخونم چی مینویسم چیکار میکنم ، یدونه دیکته هم بهم نمیگفت همش میگفت کار دارم نمیتونم ، ولی عوضش یه خواهرزاده دارم خواهرم ۲۴ ساعته بالاسرش بود هی میگفت بنویس بخون دید علاقه ای نداره ولش کرد ، توی جامعه ادب و احترام و سلامت روحی روانی خیلی مهمتره بچه هاتونو سالم بار بیارید
خانه سالمندان پر از پدر و مادر هایی هستش که دکتر و مهندس تحویل جامعه دادن