2777
2789
عنوان

توروخدا هرجا هستید اب کم مصرف کنید 😔❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 89 پست

چند روز پیش یکی تاپیک زد پول اب من در خونه شما نمیاد به شما ربطی نداره سه ساعت اب رو تو حموم باز گذاشتم که داغ شه

واقعا از عصبانیت هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش یکی تاپیک زد پول اب من در خونه شما نمیاد به شما ربطی نداره سه ساعت اب رو تو حموم باز گذا ...

آره طلبکار هم بود و به همه می پرید

فقط جنبه مالی اش نیست ؛ کمبوده

باید همه رعایتت کنیم. و به بچه هامون یاد بدیم چجور استفاده کنن که هدر نره 

به اندازه استفاده کنیم.

مگه مسئولا بفکر مردم هستن که ما باشیم برا بخره ار کشورای دیگه

اینجا نونواییا،دوتا کارتخوان گذاشتن از دیروز، که اخبار اعلام کرد نون میخواد گرون بشه، همون دونه ای سه تومن رو از کارتخوان دولتی میکشن اون درصدی که گرون شده رو از کارتخوان شخصی خودشون،

یعنی دزدی تو جلو چشممون از جیب خودمون

مردمی مثل تو که اینجوری بهم رحم نمیکنن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بگو زنگ بزنه اداره آب شکایت کنه شوهرت

بهش گفتم 

میگه باشه

هی یادش میره

فرش پتو و موکت و.... 

جلو در خونه هر ساعت میشوره

افغانی ها کلا قوم افراطی هستن

توی همه چیز افراط میکنن

توی مذهب

توی مصرف 

توی بچه دار شدن

هر چیزی

الان داره میگه بیشترین مصرف آب رو منطقه ۱ تا۳ دارن

عزيزم شما تهران هستي؟ما منطقه ٤ هستيم بعد جنگ اصلا قطعي اب و حتي برق رو تو محلمون نداشتيم ولي دو روز پيش جمعه اب رو سه ساعت قطع كردن براي اولين بار ميخواستم بدونم وضع منطقه هاي ديگه چطوره؟

منبع هم نداريم حالا قرار شده تا اخر ماه مدير بخره 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

دریاچه ما که خشک شد .بقیش دیگه مهم نیست

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بااجازت عمده مصرف اب کشور برا صنایع هست مصارف خانگی فکر کنم ده درصد یا پونزد درصده

بله درجریانم که بیشترین هدر رفت آب رو بخاطر کشاورزی سنتی داریم.اون که باید اصلاح بشه حرفی توش نیست.اما هر فرد باید از خودش شروع کنه و به اندازه ای که میرسه رعایت کنه

فکرکن این یه تمرین برای جا افتادن فرهنگ مصرف درست از آب هست.نمیشه که هرکس بگه به من ربطی نداره

موقع ظرف شستن آب کم کنید تا کف می زنید نیاز نیست آب باز باشه .

زمان حمام کمتر کنید .

آب الکی باز نکنید .

اگر می خواید آب گرم بشه یا سرد بشه یه ظرف بزارید که آب اسراف نشه و از اون آب برای ظرف شستن یا موارد دیگه استفاده کنید.

مگه قرار نبود افغانی ها بروند کشور خودشون پس چی شد؟

هستن ک 

عین قبل 

مملکت ک صاحب نداشته باشه همینه 

بیست میلیون افغانی 

دارن منابع و انرژی مملکت رو غارت میکنن

هیچکس هم نیس کاری کنه❌❌❌