2777
2789
عنوان

توروخدا هرجا هستید اب کم مصرف کنید 😔❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون مگه همین چند ماه پیش یه بار گرون نشد؟

از دیروز دوباره اخبار اعلام کرده مثل اینکه، سمت ما که گرون کردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نون فک نکنم گرون بشه چون تازه گرون شدهاونو تند تند گرون نمیکنن.الان اکثرا دوتا کارتخوان دارن نانوایی ...

من نونوایی میرم وقتی مشمبا میخوام رو کارتخوان تعداد مشمبا رو زده ولی اینا نمیزنن. مشمبا رو، نون حساب میکنن که از اونور آرد دولتی رو ازش بدزدن

یکی نیست از پزشکیان بپرسه داری چه غلطی میکنی به جز از پر کردن جیب خودشون انگار کار دیگه ای ندارن

اعلام كرده تهران بايد تخليه بشه اب نيست به جاي حل مسئله صورت مسئله رو پاك ميكننن 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
اعلام كرده تهران بايد تخليه بشه اب نيست به جاي حل مسئله صورت مسئله رو پاك ميكننن

فقط یاس و نا امیدی بعد حالبه یکی دیگه از همین دولتی ها همون روز میگه ما اصلا کمبود آب نداریم تازه خودشون هم با هم هماهنگ نیستن

دیگه یه چسه آب مونده فرق نداره رعایت کنن نکنن

ن اينجور نگين بازم صرفه جويي بشه تا وقتي خدا بهمون نظري كنه اسمون ابري بشه😔

فقط فرهنگ هاي غلط غربي رو ياد گرفتن و تو مملكت رواج دادن ولي فرهنگ اينكه از همون ابتدا به بچه ها ياد ميدن تو مصرف منابع طبيعي صرفه جويي كنيد رو نه اينا بلد نبودن بيان فرهنگسازي كنند كه الان به اينجا نرسيم 

اصلا اونور اب اشاميدني كه براي شستشو استفاده نميشه اين مملكت بي صاحب ماست كه با اب اشاميدني حمام ميكنيم   

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲