2777
2789
عنوان

چرا آخه قیافم اینطوری شد😭

125 بازدید | 7 پست

دو طرف صورتم باهم فرق داشتن یکطرف نسبت به اون یکی کشیده و قشنگتر بود اون یکی چین و چروک داشت ولی این نه ابروم هم بالاتر بود الان اون سمت عوض شده چین و چروک افتاده احساس میکنم گونم هم لاغر تر و افتاده شده چشمم به اینه میفته فقط گریه میکنم الانم بغض دارم اعصابم خرده 

هم این مدت استرس زیاد داشتم روز دومین کنکور بابام با اداهاش خیلی بهم فشار عصبی داد ازون روز تقریبا صورتم بهم ریخت همم اون سمت مشکل دندونی و گوش داشتم میگم شابد بخاطر اونا خراب شد کسی بوده مثل من براش پیش بیاد بعدش دوباره به حالت سابق برگشت؟ 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

به یه سمت صورت میخوابی همیشه؟

حس میکنم ۷۰٪ این از حس خودت نشأت میگیره فقط و تو واقعیت اینجوری به نظر نمیاد

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خداتو شکر این مشکل رفع شدنیه بدون هزینه ی هنگفتی پرداخت کردن منو ببینی چی میگی🥲

چجور رفع میشه کلا انگار فرمش عوض شده دارم دیوونه میشم خشن شدم🥲

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

به یه سمت صورت میخوابی همیشه؟حس میکنم ۷۰٪ این از حس خودت نشأت میگیره فقط و تو واقعیت اینجوری به نظر ...

اره به همون سمتی که صورتم فرق داشت میخوابیدم الان سمت خوابم عوض شده میدونم اینم تاثیر داره ها ولی کلا احساس میکنم فرمش عوض شده 

آخه تو عکسام هم میبینم

اره به همون سمتی که صورتم فرق داشت میخوابیدم الان سمت خوابم عوض شده میدونم اینم تاثیر داره ها ولی کل ...

ببین کلا هیچ کدوم از اجزای صورت با اون یکی دقیقا متقارن نیست

بعد رو هرچی بیشتر زوم کنی اون مورد بیشتر واست بولد میشه درحالی که شاید اصلا چیز اونقدر مهمی هم نباشه، ولی اگه دیگه دیدی خیلی رو مخت رفت این قضیه با انواع خدمات زیبایی قابل برطرف شدنه تو این دوره کار اونم زیبایی نشد نداره الکی ذهنتو درگیر نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

ببین کلا هیچ کدوم از اجزای صورت با اون یکی دقیقا متقارن نیستبعد رو هرچی بیشتر زوم کنی اون مورد بیشتر ...

اره عزیزم متقارن نیست دقیقا اون سمتی که بهتر از اون یکی بود عوض شده 

آره خیلی ولی من میترسم مثل سابق نشه 

اره عزیزم متقارن نیست دقیقا اون سمتی که بهتر از اون یکی بود عوض شده آره خیلی ولی من میترسم مثل سابق ...

سعی کن زیاد رو صورت نخوابی درست میشه به مرور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤